Futbolo festivalis Bradesiai 2024. Trečia dalis - renginys

2024 07 29

 Pagaliau atėjo ilgai laukta liepos 13. Vis dažniau teko žvilgčioti į orų prognozes, nes jos vakare žadėjo lietų. Lietaus mums tikrai nereikėjo, bet žmogus planuoja dangus juokiasi. Nuo ryto viskas klostėsi pagal planą. Alchemikai rikiavo savo aparatūrą. Atvykęs Vaidas dėliojosi savo Kornholo žaidimo atributus. Vaikai bandė burbulų futbolą. Pagal planą 13 val. turėjo prasidėti vaikų futbolo varžybos tarp Lituanikos žaidėjų buvo sudarytos 3 komandos.

 Apie 12 val. prasidėjo lietus ir ne šiaip sau o gan nemaža liūtis. Kaip žinia lietus futbolui netrukdo, tačiau ką daryti su kitomis veiklomis.  Vaikų futbolui pasibaigus laukė pagrindinis turnyras į kurį susirinko 6 komandos. Vistik lietus ir futbolo aikštelei padarė bėdų. Aikštelės linijas nuplovė visiškai ta dalis kur buvo paviršiuje vanduo dabar virto tikra makalyne ir maždaug 1/6 aikštės žaidimui iš esmės nebuvo tinkama. Bet variantų nebuvo ir turnyras prasidėjo. (Jo rezultatai skelbiami tituliniame puslapyje).

 Gaila, bet dėl lietuas teko atsisakyti Kornholo varžybų. nuplaukė ir tinklinis bei batutai. Liko burbulų futbolas kuris įvyko. Ačiū Alikui už pagalbą organizuojant šią atrakciją. Planavome, kad finalinės varžybos vyks prie dirbtinio apšvietimo. Taip ir įvyko, finalas buvo žaidžiamas jau sutemus šviečiant keturioms lempoms. Turnyrą laimėjo Panevėžio Atomas geriausiu turnyro žaidėju pripažintas panevežietis Agnius Sadauskas.

 Varžybas ir apdovanojimus baigėme apie 23 val. Likęs laikas priklausė Alchemikams.

https://rokiskiosirena.lt/naujiena/sportas/futbolo-festivalis-bradesiuose-rokiskio-fk-triju-kartu-bendruomenes-svente-videofoto