Truputis istorijos

2024 07 03

https://rokiskiosirena.lt/naujiena/laisvalaikis/pasaulio-futbolo-cempionato-atgarsiai-rokiskyje-kita-savaitgali-futbolo-svente-bradesiuose

Rokiškio futbolo klubas tęsia Rokiškio krašto, 75 metus gyvuojančią futbolo istoriją ir tradicijas.
Rokiškio FK įkurtas 2005 m., tada, kai rajone futbolo apraiškos buvo retas reiškinys. Klubo tikslas buvo suburti bendruomenę ir ją atgaivinti bei auginti toliau. Per tuos metus išugdytos trys kartos, kurios tapo vieningomis ne tik futbolo aikštėje, bet ir už jos ribų. Per šiuos ilgus gyvavimo metus yra nuskintos istorinės pergalės, bet paraleliai, išgyventi ir labai sunkūs laikai. Tiek sunkumų, tiek pergalės momentais, mus lydėjo didžiulė palaikanti bendruomenė.
Taigi, su tikslu ir didžiuliu noru išlaikyti šiltų santykių lyderystę, kviečiame tradiciškai susiburti ir vėl! Liepos 13d. prie Sartų ežero įsikūrusioje Bradesių stovyklavietėje atgaivinsime naują futbolo stadijoną! Renginys įtrauks visus. Atvyk ne tik stebėti, bet ir pats dalyvauk veiklose, kurios vyks lygiagrečiai futbolo turnyrui: pasikviesk antrą pusę į pasimatymą ir dalyvauk porų tinklinio turnyre, išbandyk burbulų futbolą, palaikyk mėgstamą komandą vaikų ir suaugusių futbolo turnyruose, mėgaukis įvairiomis vandens pramogomis arba tiesiog atsipalaiduok ir pašėlk kartu su Alchemikais.
Daug futbolo, muzikos ir žaismo visai šeimai – Bradesiai 2024.
Renginio partneriai:
UAB Birštono mineraliniai vandenys ir KO, UAFF Utenos apskrities futbolo federacija, UAB Egrena, UAB Donėjus, UAB Duguva, MB Taurobilis, LFF Lietuvos futbolo federacija, Rokiškio Sirena, Rokiškio Krašto Muziejus, Rokiškio Savivaldybė, Rokiškio TIC, Rokiškio Baseinas, Modestas Kartenis, Indigo Sound Systems ir Alchemikai.
Liepos 13 d., 15:00, Bradesių Stovyklavietė – laukiami visi!