Finišavo UAFF salės futbolo pirmenybės

2024 03 05

 Savaitgalį finišavo UAFF salės futbolo pirmenybės. Jose Rokiškio FK komanda iškovojo III vietą. Rezultatu esame patenkinti, bet jis galėjo būti dar šiek tiek geresnis. Nugalėtojais tapo Kupiškio FC Narjanta surinkusi ko gero vieną pajėgiausių sudėčių. Dėl antros vietos kovėmės mes Utenos Utenis ir Utenos FK Utena. Prieš paskutinį turą buvome antroje vietoje ir turėjome neblogus šansus ją išlaikyti, bet ir varžovai siekė to paties.

 Varžybose su Molėtų komanda pirmavome, bet likus žaisti kelias minutes traumą gavo mūsų pagrindinis vartininkas ir nedaug trūko, kad varžovai būtų tuo pasinaudoję. Varžybos baigėsi mūsų pergale 4-3 ir pirmas žingsnis buvo žengtas. Utenos Utenos Old boys be vargo susitvarkė su čempionais FC Narjanta ir vėl mus aplenkė 3 taškais. Norint juos aplenkti buvo būtina pergalė. FK Utena šansų jau nebeturėjo, bet matyt sulošė asmeninės ambicijos ir kova vyko nuo pirmos iki paskutinės minutės. Likus žaisti 2 min. atsilikome 1-2. Tad buvo priimtas sprendimas pakeisti vartininką  į aikštės žaidėją. Keitimas nepasiteisino, nes varžovai tuo pasinaudodami pelnė dar 2 įvarčius į tušąius mūsų vartus 1-4 ir antra vieta nuplaukė.

 Taigi liko šioks toks kartėlis, kad galėjome būti antri tačiau sportas yra sportas. Daugumoje varžybų žaidė tas pats branduolys. Jau svarbų vaidmenį vaidmenį atlieka ir didele paspirtimi tapo Danieliaus žaidimas. Vartuose kaip visada nepramušamas Mutis. Gynyboje patikimai žaidė Renatas, Andrius. Į kolektyvą neblogai įsiliejo Romanas. Pozityvo daug. Labai svarbu, kad net ir nesisekant išlikome komanda.

 Dabar laukia vasaros sezonas kol kas visiškai neaišku koks jis bus. Reikia užbaigti turnyrą Zarasuose. Taigi veiksmo dar yra ir bus.