Mini futbolo pirmenybių finišas

2023 06 26

 Savaitgalį finišavo Rokiškio rajono mini futbolo pirmenybės. Beveik mėnesį trukusios varžybos baigėsi komandos "Edmos šaika" triumfu.

 Pirmieji į kovą dėl 3 vietos stojo "Tornado plius" ir "Egrena" žaidėjai. Varžybas rezultatu 5-0 laimėjo jaunesni "Tornado plius" žaidėjai. "Egrena" pagirtinai kovojusi grupės varžybose kovoje dėl medalių jau neturėjo jokių argumentų prieš jaunimą.

 Finale susitiko RFK U50 ir "Edmos šaika". RFK U50 nebuvo keletos svarbių žaidėjų. Tuo tarpu "Edmos šaika" surinko visus žaidėjus ir praktiškai turėjo optimalią sudėtį. Po pirmo kėlinio rezultatas buvo lygus 1-1. Antrame kėlinyje junimas parodė, kad turi ir daugiau jėgų, ir daugiau noro nugalėti. RFK U50 daug paskutinių smūgių buvo netikslūs, o futbole kaip žinia yra taisyklė "neįmuši tu įmuša tau" visada galioja. Varžybas užtikrintai rezultatu 4-1 laimėjo "Edmos šaika" ir tapo turnyro nugalėtojais. Net 3 įvarčius nugalėtojams pelnė Erikas Matešiūnas.

 Į varžybų uždarymą atvyko UAFF prezidentas Dainius Širvys. Jis pasveikino varžybų dalyvius su gražia kova ir įteikė apdovanojimus.

 Vyriausio turnyro žaidėjo prizas atiteko Jonui Aleksiejui 64 m. "Egrena"

 Jauniausias turnyro žaidėjas Vėjas Bertašis 14 m. "FMK Lituanica"

 Rezultatyviausias turnyro žaidėjas Ugnius Varnas "RFK U50" - 7 įvarčiai

 Geriausiu turnyro vartininku tapo Dovydas Baškys "Tornado plius"

 Geriausiu turnyro žaidėju pripažintas Danielius Mikalkėnas iš "Edmos šaikos"