UAFF salės futbolo pirmenybės

2022 01 29

 Toliau tęsiasi UAFF pirmenybės.

 Rokiškio FK sausio mėnesį jau sužaidė dvejas rungtynes. Pirmoje dvikovoje su Zarasų FK Liepsna teko būti du sykius atsiliekančių vaidmenyje. Tačiau abu sykius pavyko rezultatą išlyginti ir persverti savo naudai. Galutinis rezultatas 5-2 ir įsirašome trečią pergalę paeiliui UAFF pirmenybėse.

 Praėjusį savaitgalį laukė kur kas rimtesnis iššūkis dvikova su turnyrinės lentelės kaimynais Visagino "Inter-veteranai" komanda. Šį sykį neturėjome dviejų traumuotų žaidėjų Vaido ir Andriaus. Jų vietą užėmė komandos jaunimas. 

 Varžybose pasirinkome atsargesnę gynybinę taktiką nes atviras futbolas su Visaginu kažkaip neatrodė perspektyvus. Varžybos gavosi labai įtemptos su nemažai žaidybinio broko. Jas bėje transliavo internetinė televizija todėl visi norintys gali pasižiūrėti vaizdo įrašą.

https://videosportas.lt/events/uaff-vyru-sales-futbolo-cempionato-v-turas-fk-inter-veteranai-fk-rokiskis/?fbclid=IwAR0uAzX70UawOqL3SbfPU2yUkekvsEkSUOweqlHhZ2fW0LtbtP2ClX37yuk

Pirmame kėlinyje atsilikome 0 -1, bet Matas pasinaudojęs gynėjo klaida rezultatą išlygino. Antrame kėlinyje vėl prasileidome ir vėl Matui pavyko gan greit išlyginti rezultatą. Likus žaisti apie 5 min. Danieliaus išvestas vienas prieš vartininką Haris pelnė trečią mūsų įvartį ir pakvipo pergale. Ją dar reikėjo apginti nes visaginiečiai pakeitė vartininką į aikštės žaidėją. Iki pergalės pritrūko 30 sek. Neapsigynėme ir Visaginui pavyko išlyginti rezultatą ir varžybos baigėsi 3-3. Labai neliūdėjome nes objektyviai žiūrint tai geras rezultatas mums, nes iniciatyva ir pavojingi momentai buvo visaginiečių pusėje.

 Po poros savaičių startuoja II ratas.