Pirmenybės finišavo, bet judame toliau

2021 10 10

 Šeštadienį finišavo LFF III lygos PAFF organizuotos pirmenybės. Žaidėme varžybas kurios mums kaip ir nieko nereiškė. Komandos vadovui tokios varžybos tikra laimė kada nereikia jaudintis dėl rezultato, tačiau pulti veidu į purvą irgi nesinori.

 Dėl įvairių priežasčių neturėjome beveik visos pagrindinės komandos. Maža to prieš varžybas pasakė, kad žaisti dėl traumos negalės ir Vaidas. Taigi į "karą ėjo" keletas veterančikų ir iš esmės jaunimas. Priešvaržybinio aptarimo metu bandėm užsivesti, kad varžybos nors ir nėra savarbios turnyro prasme, bet svarbios komandinės dvasios prasme. 

 Į gynybos centrą teko stoti Mindaugui ir Hariui žinant, kad vartuose tik antrą sykį šį sezoną stojo Dovydas. Tai atsakingiausios pozicijos buvo visiškai naujos, nesusižaidusios ir mažai patyrusios. centrą turėjo kontroliuoti Matas, Erikas ir Renatas. Saugų kraštuose Lukas ir Modė ant smaigalio Marius. Varžybos prasidėjo labai gerai mums. Jau viena pirmųjų atakų pasibaigė sėkmingu (debiutiniu) Eriko įvarčiu į varžovų vartus. Varžovai bandė atakuoti ir jiems pavykdavo susikurti pavojingų momentų bet arba mūsų gynyba sužaisdavo gerai arba jų smūgiai buvo netikslūs negali sakyti, kad ir mes buvome tikslūs. daug kovos daug dvikovų bet mažai efektyvių veiksmų.

 Antro kėlinio pradžioje Lukui pavyko pabėgti nuo ginėjų ir susitikimas su vartininku baigėsi pastarojo bėgimu išimti kamuolio iš vartų. 2-0 likus žaisti apie 30 min. tikrai solidu. Tačiau po šio įvarčio greitai sekė varžovų atsakas 1-2. Dar po 10 min. vėl prasileidome išėjimą į ataką ir rezultatas tapo 2-2. Likus žasti 15 min. suklydo Dovydas tiesa jam labai sukliudė saulė, kuri mus vargino visą antrą kėlinį. Tai jau stadiono niuansai, bet salygos visiems vienodos, nors...Taigi iš pliuso į minusą. Bandymai uždaryti varžovus rezultato kaip ir nedavė. Žiūrovai pastebėjo, kad buvo labai silpnas teisėjavimas tiesa sakant turbūt. Iš visų šiais metais žaistų varžybų šis teisėjas pasirodė silpniausias.

 Nors varžybos pasibaigė nesėkmingai, tačiau visumoje mūsų užsidegimas ir noras daug ką atpirko. Kai kas kalbėjo, kad Orfa silpna komanda. Nėra ji silpna komanda apskritai varžovų niekada nereikia nuvertinti. Pirmame rate gal labiau pasisekė mums dabar jiems. 

 Varžybos 11 prieš 11 finišavo. Sveikiname mūsiškius žaidusius už Anykščių komandą jie tuo pačiu metu vykusiose varžybose laimėjo 1 vietą SFL pirmenybėse. Toliau vyks Atminimo taurės turnyras J. Tūbelio progimnazijos stadione. Taigi veiksmas persikelia ant dirbtinės dangos. daugiau info mūsų facebook profilyje.