Aišku, kad niekas neaišku

2021 04 25

 Pauzė be futbolo varžybų užsitęsė kaip niekad ilgai. Pavasario visi laukė su nekantrumu, nes kaip ir pernai tikėjomės, kad su pavasariu ateis karantino pabaiga, o su juo ir futbolo varžybos. Tačiau ne viskas taip paprasta. Praėjusiais metais sportuoti pradėjome gegužę mažu gazeliu. Dabar judam jau nuo kovo galo su vaikais ir balandžio pradžios su vyrais, bet aiškumo kada prasidės mėgėjų varžybos kaip ir nėra.

 Praėjusį ketvirtadienį įvyko UAFF tarybios posėdis. Jame be eilinių darbų diskutavome ir apie galimybes organizuoti varžybas. Aiškiausia situacija su senjorais ir vaikais kai tik bus duotas leidimas žaisti taip ir pradėsime. Lieka neaiškumų su vyrų komandomis. Į UAFF varžybas užsiregistravo 4 komandos, kaip ir norėtų prisijungti Širvintų "Briedis" tada būtų 5 komandos ir jau galėtume varžytis. Taip pat kontaktavome su Panevėžio apskritimi dėl bendrų pirmenybių, bet po paskutinio pokalbio Panevėžys kaip ir norėtų atgaivinti varžybas 11 prieš 11. LFF nori kurti stipresnę III lygą, nes tokiu formatu, kaip žaidžiame mes 7 prieš 7 ar 8 prieš 8 pavadinti apskrities varžybomis kaip ir neišeina. Čia kaip pav. krepšinyje žaisti 3 prieš 3. kur kitos taisyklės ir t.t. Taigi planuojama kitą savaitę sudėti taškus ant i. Jeigu būtų gaivinamos varžybos  11 prieš 11 mums jau būtų reikalų surinkti komandą.

 Iš kitų naujienų kaip ir viskas po senovei. Nepadarėme kasmetinio klubo susirinkimo. Liko neišsidalinti medaliai iš PAFF varžybų. Ir šiaip visokių reikalų kuriuos reikia aptarti susikaupė.