Apie artėjantį futbolo sezoną

2020 06 15

Ilgai lauktas 2020 m. sezono startas neįvyko. Arba įvyko nepilnai. Iš planuotų varžybų buvo tik vienos tai tradicinis futbolo turnyras Juodupėje, kurį laimėjo Entuziastai įteikdami sau gimtadienio taurę. Tikėkimės šį penktadienį varžovų sulauksime ir PAFF pirmenybių varžybos įvyks.
Apie mūsų pasiruošimą galiu pasakyti, kad jis įvyko daugiausia dėl Entuziastų noro. Judesį pradėjome dar siaučiant karantinui kai tik buvo leista klubams kažką daryti. Dvi savaitės krosų tikėkimės ne nueis veltui.
Apie sudėtį. Labai norėjau matyti komandoje Gintaras Repšas, Jis labai tiko ir padėjo mums salės futbolo varžybose deja planai pasisuko kita linkme. Taigi vartuose remsimės savais patikrintais vartininkais. Komandos sudėtyje bus du senieji Liūtai Gedvė ir Liudas. Sveikata dar leidžia, o noro yra. Tai nuo 2005 m. komandos mochikanai jau 15 metų ginantys klubo spalvas. Jiems gynyboje talkins jauni ir vyresni žaidėjai.
Aikštės vidurys bus patikėtas trims žaidėjams Vaidui, Alikui ir naujokui iš Anykščių Andriui kuris pats pasisiūlė prisijungti prie mūsų komandos. Naujas patyręs kraujas turėtų "susirišti su senuoju". Atakos smaigalyje Lukas su Laurynu. Greičio abiems netrūksta tik, kad realizacija nepavestų.
Apie netektis. Iškrito neapibrėžtam laikui Mindė. Tik rugpjūtį žadėjo atostogų sugrįžti Rionkė. Koją susivarė lyg ir žadėjęs prisijungti šiemet Giedrius.
Rokiškio senjorai dalyvaus UAFF senjorų pirmenybėse 7 prieš 7 jos startuoja birželio 27 d. Viso dalyvaus 6 komandos.
SK Entuziastai atstovaus Rokiškį Utenos apskrities pirmenybėse 7 prieš 7. Čia dalyvaus 5 komandos.