Naujų metų startas pažymėtas pergalėmis

2020 01 12

 Po švenčių sugrįžo futbolas.

 Šeštadienį Rokiškyje varžėsi vaikai. Rokiškio FMK "Lituanica" kovėsi su varžovais iš Utenos ir iš Visagino šios varžybos buvo trancliuojamos "Rokiškio sirenos" faceboc paskiroje, todėl norint galima pasižiūrėti, nes bendru sutarimu vaikų rezultatai viešai neskelbiami. Tai buvo UAFF U 10 varžybos. Mūsų lyderiai: Martynas Karaliūnas Nr. 51 ir Arminas Viplentas Nr. 10 (komandos kapitonas), bet ir visi kiti vaikai šaunuoliai.

 

 Sekmadienį į kovą stojo Rokiškio fk pagrindinė komanda. Utenoje tęsėsi DSC taurės varžybos. Mūsų varžovai buvo Utenos "Draco" ir Utenos "Rajonas" abu varžovus pavyko nukauti tik po atkaklios kovos.

 Su "Draco" pirmavome 2-1 iki paskutinės minutės ir tik Vaido įvartis nuimė įtampą 3-1. Su "Rajonu" teko kovoti dar įnirtingiau. Vedėme 1-0, antrame kėlinyje atsilikome 1-2 ir tik milžiniškų pastangų dėka pavyko išplėšti pergalę 3-2. Vėl puikiai žaidė Gintaras, bet ir visa komanda nusipelno pagyrų atsirado šansas kabintis už 3 vietos.

 

 Sekmadienį Širvintose žaidė mažiausi Rokiškio FMK Lituanica futbolininkai U 8. Ir jiems sekėsi išties neblogai. Vaikai yra vieni pirmenybių lyderių, o Arminas Viplentas vienas rezultatyviausių komandos žaidėjų įsidėmėkite šią pavardę vaiko Nr. 10 ir metų tik 7.