Vasaros sezono apžvalga

2019 11 04

 Už lango lapkritis, o tai ženklas ruoštis į salę. Pasibaigė dar vienas lauko futbolo sezonas mūsų komandai. Nuo 2007 m. Rokiškio futbolo komanda nuolat dalyvavo didžiojo futbolo varžybose šis sezonas per tiek metų kai Rokiškis neturėjo nei vienų didžiojo futbolo 11 prieš 11 varžybų išskyrus KKSC vaikus. 

 Sezonas ne iš tų kur galėtume kažkuo pasigirti. UAFF varžybose 7 prieš 7 Rokiškio komandos liko 4 ir 5 vietose atitinkamai SK Entuziastai ir FC Tornado. Jeigu Entuziastai dar surinkdavo kovinę sudėti tai FC Tornado sekėsi labai sunkiai vienintelė pergalė buvo pasiekta po baudinių paskutinėse mažai ką lėmusiose varžybose. Tech. pergalė prieš turnyro nugalėtojus FK 2003 mažai ką guodžia.

 Tai pat dalyvavo ir PAFF pirmenybėse 8 prieš 8 jau Rokiškio FK vardu. Tarp 10 komandų užimta 5 vieta įvykdyta programa minimum, ant daugiau neužteko jėgų, žaidėjų ir meistriškumo. Po keletos metų pertraukos varžėmės su Panevėžio komandomis. Nuomonė dvejopa. Iš vienos pusės nauja patirtis iš kitos problemos su atvykimais su varžybų laiku ir kt.

 Tokių rezultatų priežastys aiškios prarandame žmones. Iš pagrindinės komandos jau neturėjome varžybų pabaigoje: Vaido, Renato, Karolio ir kai kurių kitų deja bet pakeisti neturime kuo.

 Šiais metais nedalyvavome turnyre Visagine, nes pasikeitė jo formatas.

 Senjorai sėkmingo paskutinio ir priešpaskutinio turų dėka užėmė 4 vietą 6 komandų turnyre. Savotiška gulbės giesmė.

 Nudžiugino "Sena šaika" laimėjusi Pandėlio turnyrą ir vietines pirmenybes 7 prieš 7.

 Vaikai irgi ne ypač džiugino. Vyriausi KKSC 2004 m. komanda savo grupėje tarp 7 komandų liko paskutiniai. FMK Lituanika dalyvavo UAFF pirmenybėse trijose amžiaus grupėse. Čia rezultatai nebuvo fiksuojami. Niekur nebuvo komandos tarp lyderių, niekur nebuvo tarp autsaiderių.