Pirmos varžybos su dirbtiniu apšvietimu.

2019 09 20

 Futbolo sezonas į pabaigą, o mes sužaidėme tik trečias varžybas namų stadione. Šį sykį išbandėme dirbtinį apšvietimą. Mūsų varžovai trečiadienio vakarą buvo praėjusių metų PAFF pirmenybių nugalėtojai SC Baltic komanda iš Panevėžio. 

 Su šia komanda jau žaidėme Panevėžyje tada pralaimėjome berods 2-5. Ir netuurėjome jokių šansų. Dabar istorija pasikartojo tik jau namų stadione. Čia šeimininkais jautėsi svečių komanda panašiai, kaip portugalai Vilniuje prieš savaitę. Apie varžybas kurios pasibaigė rezultatu 1-8 kaip ir nėra daug ką pasakoti. Tiesiog varžovai buvo visa galva geresni. Varžybose galiojo principas mes išmušim kiek norėsim, o jūs įmušit kiek sugebėsit. 

 Sugebėjom tik vieną. Ir tą įmušė Gedvė vidurio gynėjas veteranas. Visų šių pirmenybių metu problema Nr.1 realizacija. Progų kaip ir susikuriame, tačiau įmušti nesiseka, o tai meistriškumo trūkumas. Lieka dar dvi varžybos abi namuose su Atomu ir Fokusu. Žinat, kad neturim didžiosios dalies pagrindinių žaidėjų lengva tikrai nebus, tačiau yra galimybė kitiems išbandyti savo jėgas. Kol kas rezultati labai neatsiliepia susirekamumui tikėkimės, kad sezoną užbaigsime garbingai.