Turnyras Biržuose

2018 04 17

 Savaitgalį dalyvavome futbolo turnyre Biržuose. Komanda gavosi eksperimentinė. Iš "senų arklių" buvo Mutis praktiškai praleidęs prieš tai buvusį sezoną, Liudas, Ugnius, Alikas ir seniai matytas Gytis iš Juodupės šiuo metu studijuojantys VPU. Visi kiti Tornado jaunimėlis. Likusieji komandos nariai surado priežasčių kodėl nevykti į Biržus.

 Turnyre iškovojome 3 vietą, būtent iškovojome. Gal kiažkur mūsų neįvertino varžovai, gal kažkur sekėsi, bet galutinis rezultatas matyt nustebino ne tik mus. Už mūsų nugarų liko tikrai ne silpnesnės komandos.

 Džiugina tai, kad turnyre sekėsi Mučiui jeigu ne jo seivai tai reikalai būtų ne tokie geri, o tai prideda pasitikėjimo savo jėgomis. Neblogai kamuolį kontroliavo Alikas su Gyčiu. Ugnius žaidęs vidurio gyųnėju padarė tik vieną kitą "liapsusą". Na ir jaunimas gėdos nepadarė kovojo, stengėsi, įmušė įvarčius.

 Bėdos labiausiai išryškėjo žaidžiant su "Širvena' kai varžovas įjungė aukštesnę pavarą pradėjom niekur nebespėti, pasipylė klaidos, praktiškai nesukūrėme nei vieno pavojingesnio momento prie varžovų vartų per tas rungtynes. Puolimas sekmadienį apskritai neblizgėjo įvarčius pelnėme nevisai logiškus daugiau dėl sekmės faktoriaus.

 Didžiausias rezultatas tai, kad reikėjo kažkokio pozityvo po nesėkmingo salės futbolo sezono manykim, kad jį gavome.