Padarėme tai ką privalėjome padaryti

2017 10 02

 Spalio 1 d. vyko priešpaskutinės šio sezono varžybos. Pagaliau po 3 mėn. pertraukos sugrįžome į namų stadioną.Tiesa sakant jis buvo ne visai namų nes Romuvoje oficialių didžiojo futbolo varžybų kaip ir nebuvo. Taigi žaidėme naujoje ir mums aikštėje.

 Molėtai vieninteliai dar neturintys taškų, tačiau pirmame rate sugebėjo mums mesti iššūkį. Tik po atkaklios kovos nugalėjome 6-4. Nors žaidėme namuose turėjome tik du žmones ant keitimo.

 Nors ir nusiteikinėjome prieš varžybas rimtai kovai, pirmas 15 min. atvirai miegojome.Varžvai galėjo du sykius mus nubausti tik jų pačių meistriškumo stoka neleido to padaryti. Po šalto dušo reikalai ėmė taisytis. Įpusėjus kėliniui Rionkė pagaliau suplėšė varžovų vartus. Dar po kelių akimirkų Alikas išnaudojo varžovų vartininko dovaną. Ilsėtis išėjome pirmaudami 2-0, tačiau ir vienas įvartis galėjo viską pakeisti. Per daug klaidų ir broko.

 Antro kėlinio pradžioje pavyko pelnyti du greitus įvarčius pasižymėjo Lukas ir Remiga. Varžovai gulint mūsų žaidėjui, o kitiems nustojus žaisti pelno paguodos įvartį dėl kurio ir mes patys kalti. Dar vienas spurtas ir dar du įvarčiai varžybų pabaigoje į priešininkų vartus. Pagaliau savo įvarčių sąskaitą už Rokiškio FK atidaro Laurynas. Visą sezoną atkakliai to siekus pagaliau sėkmė nusišypso. Taigi pastangos nenueina veltui. Alikas dar vienu įvarčiu užbaigia varžybas.

 Pergalė svarbi ir tuom, kad ji garantuoja 3 vietą ir leidžia pakovoti dėl antros. Šį šeštadienį Visagine spręsis 2 vietos likimas. Taigi programa minimum įvykdyta.

FOTO https://www.grokiskis.lt/sportas/po-pralaimejimu-saldi-pergale-nuotrauku-galerija