Anykščių barjeras ir vėl per aukštas

2017 09 18

 Saulėtą šeštadienio popietę Rokiškio FK išsiruošė į Ukmergę. Čia savo namų rungtynes žaidžia FSK Anykščiai. Su komanda vyko Raimis kuris buvo ką tik grįžęs iš Molėtų. Jis teisėjavo Molėtų ir Kupiškio dvikovai. pasakojimas iš jo lūpų buvo ne apie varžybas, o apie stadioną. Stadionas pasak jo pasakiškas, net pagalvojo jog dirbtinė žolė. Mes Rokiškyje tuo tarpu plaukiame.

 Ukmergės aikštė šiek tiek klampoka lietus visur daro savo. Iš pagrindinių žaidėjų vis dar neturėjome Rionkės, nebuvo Luko, nebuvo Remigijaus ir varžybas praleidžiančio Mindės, visi kiti vietoje. Pirmas kėlinys susiklostė katastrofiškai. Neturėjom nei vienos daugiau mažiau pavojingos progos prie varžovų vartų, tik pusproges. Varžovai irgi kažko super nekūrė, tačiau du jų smūgiai Ernestą užklupo nepasiruošusį. 

 Antrą kėlinį pradėjome aktyviau, anykštėnai atsitraukė. Gerai į žaidimą įsiliejo Laurynas ir Mindaugas. Iš pradžių po Modesto perdavimo Luarynas iššoko vienas prieš vartininką tačiau sudelsė ir pavojus buvo likviduotas. Dar po kelių akimirkų aštrus reidas dešiniuoju kraštu baigėsi tiksliu Mindaugo Dūdos įvarčiu, debiutiniu už Rokiškio FK. Kaip ir sužibo viltis. Tačiau po kelių akimirkų vėl traukėme kamuolį iė savo vartų. Greitas varžovų išpuolis baigėsi trečiu įvarčiu. Pasikartojo praėjusių metų scenarijus irgi buvo pralaimėta 1-3. Per 3 paskutinius metus iš Ukmegės neparsivežėme nei taškelio.

Reziumuojant varžovai buvo geresni taigi pralaimėjimas dėsningas. Ateinatį savaitgalį laukia išvyka į Panevėžį. Orfai tai paskutinis šansas užsikabinti už 3 vietos. Taigi laukia rimta kova.