Feniksas sutriuškino Senjorus, o Juodupė FC Tornado

2017 08 24

 Trečiadienį įvyko dar 2 rajono pirmenybių rungtynės. 

 Pirmieji į aikštę žengė RSK Fenikso ir Senjorų žaidėjai. Feniksas vėl eksperimentavo su vartininko pozicija jų gretose nebuvo A.Samoilovo. Senjorams tai suteikė papildomų šansų. Varžybos prasidėjo Fenikso spaudimu ir labai greitai į Senjorų vartus sukrito du įvarčiai. Tiesa Senjoarai santykį sušvelnino, tačiau daugaiu įvarčių pelnyta nebuvo. Antrame kėlinyje Feniksas vėl pradėjo aktyviai spausti varžovus ir pelnė 3 įvartį. Dar po kelių akimirkų už paskutinės vilties pražangą buvo pašalintas Senjorų žaidėjas Liudas Navickas ir varžybų baigtis tapo aiški. Per likusį laiką tik Senjorai traukė kamuolį iš savo vartų. Galutinis rezultatas 8-1 RSK Feniksas naudai.

 Įvarčius pelnė: Karolis Kvedaravičius-3, Lukas Čeikauskas -2, Modestas Malcius-1, Elvinas Malcius-1, Mindaugas Veikšys -1 visi RSK Feniksas. Senjorams įvartį pelnė Marius Šakalys

 Nuobaudos: Liudas Navickas (Senjorai) pašalinimas, Marius Šakalys (Senjorai) geltona kortelė, Ugnius Varnas (RSK Feniksas) geltona kortelė.

 Įsismarkavęs lietus šiek tiek sugadino antras vakaro varžybas. Pirmą kėlinį FC Tornado dar laikėsi prieš Juodupės puolimą, tačiau antrame kėlinyje prasileido keletą įvarčių ir palūžo. Galutinis rezultatas 8-0 Juodupės naudai.

Įvarčius Juodupei pelnė: Deivis Zdanovičius-4, Gytis Geidonas-2, Giedrius Lekandra-1,Martynas Siemaška-1.