Senjorų revanšas, Entuziastų staigmena

2017 08 20

 Įpusėjo 2017 m. Rokiškio rajono futbolo pirmenybės. Visos komandos sužaidė po 2-3 rungtynes ir intrigos tik padaugėjo.

 Tvankų penktadienio vakarą pirmieji į aikštę žengė Senjorai ir FC Tornado. Prieš kelias savaites Senjoari nusileido FC Tornado varžybose Pandėlyje, todėl troško reabilituotis, o ir turnyrinė situacija po pralaimėjimo Juodupei to reikalavo.

 Varžybas aktyviau pradėjo jaunimas jie susikūrė pora gerų momentų įvarčiams pasiekti, tačiau jų nepavyko realizuoti. Pirmo kėlinio viduryje po pražangos prie Tornado vartų senjorai baudos smūgiu pelno pirmą įvartį. Panašioje situacijoje jie pasiekia ir antrą. Jaunimas tuo tarpu rezga pavojingus išpuolius, bet niekaip nesieka jų užbaigti tiksliais smūgiais. Antro kėlinio pradžioje Senjorams atstovaujantis Marius Šakalys pabėga nuo gynėjų ir praktiškai padeda tašką rungtynėse. Futbolas prasideda be aikštės vidurio jaunimas atakuoja, o Senjorai ramiai renka jų klaidas kurias verčia įvarčiais galutinis rezultatas 6-0 gal ir ne visai objektyvus, bet šią akimirką senjoari stipresni.

 Varžybų statistika: Įvarčius Senjorams pelnė: Marius Šakalys -2, Oliver Ciceu, Genadij Fitingov, Liudas Navickas ir Raimondas Vilkickis.

 Antroje vakaro dvikovoje susitiko RSK feniksas ir SK Entuziastai. Jeigu būtų buvę galima už šių varžybų rezultatą lažintis tai neabejotinai dauguma būtų statę už Fenikso pergalę. Entuziastai dar nėra laimėję prieš Feniksą, už Feniksą žaidžia daugiau Rokiškio FK žaidėjų, Entuziastams negali padėti vienas iš lyderių M. Kartenis. Feniksas ir vėl neturėjo pagrindinio vartininko, todėl į vartus turėjostoti aikštės žaidėjas ugnius Varnas.

 Pirmame kėlinyje vyko lygi kova gal kiek aktyvesni buvo Fenikso žaidėjai jie pavojingiau smūgiavo į vartus, sykį pataikė į virpstą. Antrame kėlinyje pasinaudojęs varžovų sumaištimi įvartį pelno Entuziastas A.Ruželė. Dar po kelių akimirkų už žaidimą ranka antrą geltoną kortelę gauna Fenikso lyderis A.Samoilovas ir Feniksas lieka 6 prieš 7. Feniksas bando gelbėtis, o varžovai juos baudžia už menkiausią klaidą. Dar du įvarčiai į Fenikso vartus sukuria kol kas didžiausią pirmenybių staigmeną.

 Rungtynių statistika: Įvarčius SK Entuziastams pelnė: Audrius Ruželė, Edgaras Slabada, Rolandas Galinis.

Nuobaudos; už 2 geltonas korteles pašalintas A.Samoilovas - RSK Feniksas, įspėtas Tomas Juodelis SK Entuziastai.