Po permainingų kovų pavyko išsaugoti pirmą vietą

2017 03 13

 Šeštadienį toliau vyko UAFA salės futbolo pirmenybės. Šį sykį komandos rinkosi į Kupiškį. Pagaliau pavyko surinkti beveik optimalų komandos sąstatą.

 Pirmieji mūsų varžovai šeimininkai kupiškėnai. šį sykį, kaip ir Rokiškyje šeimininkai išstatė beveik optimalią sudėtį. Dvikova kaip ir parasatai būna tarp mūsų komandų klostėsi labai permainingai. Iš pradžių Alikui nepasisekė pataikyti į tuščius vartus ir po kelių akimirkų 0-1. Laimei Mindė išlygina ir persveria rezultatą 2-1. Prasideda svarstyklės pirmauja tai vieni tai kiti. Likus žaisti kelias minutes iš mūsų persvaros 4-3, lieka 4-5 varžovų naudai. Laimei dar du įvarčiai varžybų pabaigoje nusveria svarstykles į mūsų pusę.

 Kitose varžybose teko nervų karas su Anykščiais. Varžybas pradėjome prastai ir iš karto atsiliekame 0-2. Elvis su varžovu "ant kojos" sušvelnina, kol varžovai ginčijasi su kalomba gauna dar vieną, o po to ir trečią. Antrame kėlinyje varžovai atsitiesia 4-4, tačiau paskutinis žodis priklauso mums 7-4 ir dar trys taškai į taupyklę.

 Paskutinėse varžybose sprendėsi kas taps turo nugalėtoju. Varžybose su Visaginu pagaliau pelnom įvartį pirmieji, tačiau neilgai džiaugiamės persvara, nes varžovai ne tik persveria rezultatą, bet ir įsiveržia į priekį. Rionkė nuo 6 metrų išlygina ir pirmas kėlinys baigiasi lygiosiomis 2-2. Po pertraukos vėl įsiveržiame į priekį 3-2, tačiau varžovai vėl išlygina 3-3 ir varžybos taip pasibaigia. Reikia pripažinti, kad varžovams pavyko susikurti daugiau progų, tačiau nepriekaištingai sužaidė Mutis ištraukęs keletą sunkių rikošetų.

 Kadangi Visaginas prarado taškus varžybose su Kupiškiu tai prieš paskutinį turą mūsų persvara prieš varžovus išaugo iki 3 taškų.