Paskutinio savaitgalio apžvalga

2016 10 31

 Spalio 22 d. Anykščiuose vyko UAFA 2016 taurė. Mūsų varžovais buvo Anykščių ir Visagino futbolininkai. Su Anykščių komanda sužaidėme lygiosiomis 0-0 su Visaginu patyrėm nesėkmę 0-5. Taigi dėl medalių nekovojome. 

 Tą patį šeštadienį klubo jaunimo komanda žaidė Zarasuose. Iš dviejų varžybų mums buvo būtina laimėti bent vienas. Laimėjom abejas, todėl pasistiprinę keliais senbuviais sekmadienį vykome žaisti pusfinalio. Pusfinalis su Utenos "Dyve united" komanda susiklostė permainingai. Pirmą kėlinį užtikrintai laimėjome 5-0. Antrame per daug nusiraminome ir varžovai priartėjo 5-3. Pavyko susikaupti ir užbaigti varžybas sėkmingai 7-3. Finale laukė dvikova su Zarasų "Liepsna" . Varžybos nesigavo praleidom daug lengvų įvarčių ir pabėgusių varžovų jau nebepasivijom. Pralaimėjome 4-9. Turnyre pelnėme 28 įvarčius ir praleidome 21. Mūsų rezultatyviausi žaidėjai Nerijus Laužadis -7 įvarčiai, Kristupas Blažys - 6 įvarčiai. Vartus gynė Mutis ir Vaidas. 

 Pirmadienį spalio 24 d. Rokiškyje lankėsi UAFA prezidentas Dainius Širvys ir LFF vaikų ir jaunimo rengimo skyriaus vadovas V. Vaškūnas. Susitikime buvo kalbėta apie infrastruktūrą, trenerius, vaikus. Problema Nr. 1 kur žaisti futbolą žiemos metu, nes nėra salygų. Problema Nr.2 nėra kam treniruoti vaikų, nors vaikų kaip ir yra. Dėl infrastruktūros tikimąsi, kad artimiausiu metu bus renovuotas J. Tūbelio progimnazijos stadionas jame įrengiant dirbtinę veją. Vis dar neatsisakoma planų renovuoti sporto mokyklos stadioną. Dėl trenerių problema, nes nėra žmonių kurie galėtų dirbti šį darbą. 

 

 Paskutiniu 2016 m. lauko futbolo sezono akordu turėjo tapti futbolo turnyras Kupiškyje. Dėja, bet dėl tam tikrų priežasčių jis neįvyko