Visiškas fiasko, tačiau..........

2016 10 01

 Šiandien baigėm savo pasirodymą 2016 m. UAFA pirmenybėse. Buvo vilčių, kad paskutines varžybas sužaisim gerai, ypač po neblogo mačo Utenoje. Tačiau gavosi labai prastai. Šiandien be abejonės sužaidėm prasčiausią dvikovą sezone. Nesisekė niekas nuo pat pradžių. Varžybų planas spausti varžovus žlugo 5 min. po baudos smūgio prie mūsų vartų, kada varžovai pelnė įvartį galva. Nors prieš tai buvo mūsų ataka su pavojingu Manto smūgiu. Kėlinio viduryje gavosi nebloga ataka. Perdavimo iš krašto metu varžovai akivaizdžiai baudos aikštelėje nustūmė Oliverį, tačiau kamuolys atiteko Giedriui šis smūgiavo šiek tiek virš vartų nuo 16 metrų žymės. Kalti bucai nes Giedrius savus pamiršo Vilniuje. Kėlinio pabaigoje iš pradžių Rionkė uždelsė su smūgiu, vėliau Ernestas pataikė į vartininką. Nežiūrint šių kelių momentų žaidimas nesiklijavo.

 Po pertraukos perstūmėm Giedrių į atakos smaigalį, reikėjo kažkaip lyginti rezultatą. Antrą kėlinį žaidėm pavėjui, bet tai mums daug naudos neatnešė. Kai reikėjo pasuoti, nepasavom, kai reikėjo prilaikyti kamuolį sekdavo dažniausiai netikslus pasas. Varžovai kabinosi į kiekvieną kamuolį, o mums kuo toliau tuo motyvacijos likdavo vis mažiau ir mažiau. Antrą įvartį atsivežė Remiga. trečias krito po varžovų kontros pabaigoje. Taigi 0-3. Ko pritrūko? Gal Gedvės gynyboje, gal šviežumo aikštėje, o labiausiai tai charakterio."Senukai" rusai nenusileido, nei per nago juodimą. O mes dėja per "minkšti" charakteriu, per silpni fiziškai. Plius šiandien visiems buvo juoda diena. Tiesa kėlinį "atvarė" Meistras ir vaizdo tikrai nesugadino.

 Nuo 2007 m. kai Rokiškio FK ėmė dalyvauti didžiojo futbolo varžybose paskutiniai nesam buvę, tačiau visumoje žaidimas sezono metu tikrai nebuvo toks beviltiškai blogas. Taigi telieka nuryti karčią piliulę.

 Kaip sako rusai "po muštynių kumščiais nemojuojama", tačiau.......Tik po savaitės gavau mūsų varžybų Utenoje protokolus. Utenio komandos paraiškoje prieš mus žaidė 5 neregistruoti žaidėjai. Vienas iš jų pelnė įvartį. Bandymas išsiaiškinti kas ir kaip rezultatų nedavė, nes kažkas kažkur kažko nepadarė. Šiandien žaidėm prieš Visagino Inter veteranus. Trečią įvartį mums įmušė I. Zabivajevas kuris irgi nėra registruotas. ten malėsi dar pora jaunų veidų, kurie irgi matyt ne visai legalūs. Tačiau teisybės neieškosim, nes jos čia neįmanoma rasti. Prisiminus, kad ir pernai dėjosi keisti dalykai, deja į priekį organizacijoje nepasistūmėjome.