Nesusipratimas ar?.....

2016 07 28

 Kadangi šiais metais turim mažai varžybų tai sprendimas dalyvauti įvairiuose vasaros turnyruose kaip ir logiškas. Lietuvių patarlė sako "NĖRA TO BLOGO, KAS NEIŠEITŲ Į GERA'. Po praėjusio šeštadienio kaip ir ja pradėjau abejoti.

 Jau kelis metus visaginiečiai kvietė į jų turnyrą, bet vis surasdavome priežasčių į jį nevykti. Šiais metais ši tradicija tapo sulaužyta ir Rokiškio FK debiutavo Visaginas cup varžybose. Ketvirtadienį buvo viskas ramu 10-11 žmonių tikrai bus. Šeštadienį 8 val. prie Topo centro buvo 8 žmonės lygiai tiek kiek reikia, kad galėtum startuoti, Tačiau vienas su temperatūra kitas su skaudančia koja ir t.t. Taigi nevykti būtų visiška gėda, nutarėm vykti, tačiau nuotaikos ypač prastos.

 Mūsų grupėje iš 4 komandų laukė varžovai iš Visagino, Vilniaus ir Klaipėdos. Pirmas varžybas kurios prasidėjo 10 val. žaidėme su Visagino stipriausia komanda kuri žaidžia II lygoje. Tikslas ištempti lygiąsias nebuvo įgyvendintas nusileidome 0-2. Vėliau ši komanda tapo turnyro nugalėtoja. Antrose varžybose su klaipėdiečiais galėjom ir laimėti ir pralaimėti. II kėlinio pradžioje praradom vartininką taigi teko kautis 7 prieš 8. Atsilaikėme 0-0. Iš karto po jų žaidėm su vilbniečiais. Mutis vėl stojo į vartus nors vienos rankos kaip ir nejautė. Varžovai buvo akivaizdžiai stipresni, o mums neužteko nei fizinių, nei moralinių jėgų. Gerai, kad "Naujieji verkiai'  nieko nepasiekė šiame turnyre, nes tokių 'pižonų' seniai neteko matyti. 

 Dar atbuvome varžybų atidarymą ir pabrukę uodegas patraukėme namo. Visumoje turnyras gražus didelis, gerai organizuotas. Tai kas gi gero? Nebent tai, kad iš visos Utenos apskrities neskaitant šeimininkų mes buvome vienintelė komanda. Pamatėm turnyro lygį. Na ir dar sykį įsitikimo su kuriais žmonėmis į žvalgybą galima eiti, o su kuriais ne.