FC Tornado neatsilaikė Pasvalyje

2016 06 02

 Pirmą vasaros dieną Tornado vaikų komanda vyko į Pasvalį kur laukė varžybos su lyderiais Pasvalio futbolininkais. Prieš šias varžybas turėjome daugiau teorinių šansų laimėti, bei pakovoti dėl 1 vietos grupėje. Priminsiu, kad pirmas varžybas Rokiškyje jiems pralaimėjome 1-6. 

 jau Rokiškyje atrodė, kad svečiai fiziškai pranašesni, tai Pasvalyje vienas žaidėjas visa galva buvo pranašesnis už mus. Jo nei pavyti, nei nugriauti vaikai taip ir nesugebėjo per visas varžyabas, todėl nenyuostabu, kad ir visi nemalonumai mūsų vartams kilo per jį. Pirmą kėlinį pavyko atsilaikyti dėka pasiaukojimo gynyboje, bei mūsų vartininko sėkmingo žaidimo 0-0. 

 Antrame kėlinyje varžovai padidino spaudimą ir krito pirmas įvartis, po to kurijoziškas antras ir visiškas nesusipratimas 3. Po trečio įvarčuio varžovai nusiramino ir čia privalėjome juos nubausti iš pradžių Laurynas, po to Kristupas ir kiti, tačiau kamuolys į varžovų vartus neskriejo. Paskutines 10 min. žaidimas vyko be aikštės vidurio atakavo tiek vieni, tiek kiti. geriau sekėsi šeimininkams jie pelnė 2 įvarčius ir uždirbo 11 m. baudinį kurį Sidas ištraukė. Taigi galutinis rezultatas 0-5.

 Liko dar dvi varžybos su Kupiškiu namie ir su Biržais išvykoje. Jas laimėjus užimtume 2 vietą grupėje, o tai būtų geras rezultatas.