Startavo Rokiškio rajono 2016 m. futbolo pirmenybės

2016 05 26

 Gegužės 24 d. pirmieji į aikštę išbėgo Senjorai ir Feniksas. Senjorai surinko turnyrui gausią kompaniją šalia senų vilkų prisijungė ir keletas jaunų veidų. Tačiau tai nelabai gelbėjo dvikovoje su jaunesne ir greitesne Fenikso komanda. Feniksas gan greit įrodė savo pranašumą ir rimtus kėslus. Antrame kėlinyje iš esmės vyko formalumai. Galutinis rezultatas 5-0 Fenikso naudai.

 SENJORAI - RSK FENIKSAS 0-5 teisėjas G. Fitingov

Įvarčius pelnė: R. Giriūnas-3, A. Samoilovas ir M. Leika po 1

  Kitose antradienio vakaro varžybose susitiko "Entuziastai" ir FC Tornado. Varžybas aktyviau pradėjo "Entuziastai" jie naudojosi Tornado žaidėjų klaidomis ir rengė pavojingus išpuolius. Kėlinio viduryje jiems pavyko pasižymėti rezultatyvia ataka. Ką tik pasibaigęs lietus padarė meškos paslaugą Entuziastų vartininkui. Jis nesuvaldė slidaus kamuolio ir rezultatas tapo lygus. Visgi pirmas kėlinys pasibaigė Entuziastų naudai, aštri ataka dešiniuoju kraštu pasibaigė dar vienu įvarčiu į Tornado vartus. Antrame kėlinyje Tornado bandė perimti iniciatyvą ir gavo teisę smūgiuoti 11 m. baudinį, tačiau išlyginti rezultato nepavyko. Keliniui artėjant į pabaigą Tornado prasileido dar vieną įvartį ir pralaimėjo varžybas 1-3.

 ENTUZIASTAI  - FC TORNADO 3-1 teisėjas R. Arminas

 Įvarčiai: Ruželė, Trumpa, Juodelis visi Entuziastai, N. Laužadis - FC Tornado

 Trečiadienį buvo žaidžiamos tik vienos varžybos. Senjorai priimė Juodupę. Už Juodupę žaisti atvyko Giedrius ir Remigijus iš Vilniaus tai liudijo apie rimtus svečių ketinimus. Senjorai tuo tarpu neturėjo Kalombos vartuose. Juos ginti teko Liudui. Pirmas įvartis krito po Senjorų gynėjų nesusikalbėjomo, visa laimė, kad po minutės jiems pavyko rezultatą išlyginti. Pirmas kėlinys taip ir pasibaigė. Antrame kėlinyje Juodupė pilnai perimė iniciatyvą ir pelnė du greitus įvarčius. Vėliau dar vieną į kurį senjorai sugebėjo atsakyti tiksliu smūgiu. Varžybas rezultatu 4-2 laimėjo Juodupė.

 SENJORAI - JUODUPĖ 2-4 teisėjas G. Fitingov

Įvarčiai: Remėza, G. Sirvydis po vieną, G. Lekandra ir R. Semėnas abu Juodupė po 2.