"Validolinis" savaitgalis Utenoje

2015 12 23

 Visiškai priartėjo šių metų sezono pabaiga. Praėjusį savaitgalį sužaidėme paskutines oficialias varžybas. Šeštadienį komanda įkrito į didžiulę purvo duobę, sekmadienį šiaip taip iš jos išsikapstė.

 Šeštadienį nusileidome Utenos DSC komandai. Pralaimėjome varžybas kurių negalime pralaimėti. Tačiau kamuolys apvalus, visi varžovai nori pergalės ir bet koks atsipalaidavimas brangiai kainuoja. Gal gerai, kad pralaimėjome tokias varžybas dabar, gal tai bus pamoka ateičiai. 

 Sekmadienį reikėjo kapanotis iš šios balos. Antro kėlinio pradžioje pirmavome prieš varžovus 5-1. Tačiau likus žaisi apie 10 min. prasidėjo neapgalvoti sprendimai, skubėjimas, klaidos ir kt. Pasekoje to varžovai priartėjo iki 5-4. Likus žaisti 30 sek. pirmavome 6-5, tačiau ir per tą pusę minutės ramybės nebuvo. Laimei atsilaikėme ir galime išeiti švęsti švenčių ramia sąžine.

 Kol kas po 5 varžybų esame 5 vietoje. Rezultatų lentelę galima pamatyti čia. http://www.sportas.utena.lm.lt/index.php/suaugusiuju-sportas/miesto-pirmenybes