Vien nusivylimų sezonas

2015 11 27

 Artėja prie pabaigos 2015 m. Po sėkmingų klubui 2014 šie metai tikras nusivylimas. PAFF salės futbolo pirmenybėse 11 komandų turnyre užimta 9 vieta. PAFF ir UAFA "Aukštaitijos" pirmenybėse tarp 9 komandų likome 7 vietoje. 

2015 m. didžiojo sezono varžybos

1. Rokiškio FK - FC Narjanta (draugiškos) 2-1 įvarčiai:Renatas ir Modestas

2. Rokiškio FK - GTV Group (Panevėžys) "Aukštaitijos" pirmenybės 1-1 įvartis: Lukas

3. FC Narjanta - Rokiškio FK "Aukštaitija" 1-3 įvarčiai: Lukas-2, Rytis

4. FK Orfa (Panevėžys) - Rokiškio FK "Aukštaitija" 3-1 įvartis: Ugnius

5. Rokiškio FK - FC Kagrė (Pasvalys) "Aukštaitija" 2-6 Įvarčiai: Edgaras, Vaidas. Šios varžybos neišvengiamai įeis į klubo istoriją. PAFF tinklapyje parašytas rezultatas 3-0 Kagrės naudai. Nors paskutinis oficialus dokumentas Drausmės komiteto posėdžio protokolas liudija, kad Kagrei įskaitytas tech. pralaimįjimas. Pagaliau paaiškėjo dar viena priežastis kodėl ši klaida liko neištaisyta. UAFA ir PAFF vadovai nebenorėjo kelti sumaišties pirmenybėse kurios ir taip netrūko ir kadangi nei Kagrės, nei mūsų vieta nesikeistų tai nutarė palikti viską kaip yra dabar. Iš neteisingumo teisėtumas negimsta.

6. SK Atomas (Panevėžys) - Rokiškio FK "Aukštaitija" 4-3 įvarčiai: Alikas, Mantas -2

7. Rokiškio FK - FSK Anykščiai "Aukštaitija" 2-2 įvarčiai: Lukas, Algis

8. Rokiškio FK - SK Rėkliai (Panevėžys) "Aukštaitija" 2-2 įvarčiai: Giedrius-2

9. FK Panevėžio balsas - Rokiškio FK "Aukštaitija" 5-2 įvarčiai: Giedrius, Mantas. Šios varžybos irgi pateks į klubo istoriją. Tokios apgaulės per 10 klubo metų kokią "pateikė" ši Panevėžio komanda dar nebuvo. Galbūt tai pamoka ateičiai, kad pasitikėti niekuo negalima.

10. GTV Group - Rokiškio FK "Aukštaitija" 2-1 įvarts: Gedvė

11. Rokiškio FK - FC Narjanta "Aukštaitija' 0-2. Dar vienos varžybos įeisiančios į istoriją blogąja prasme. Du teisėjai atsidūrė ligoninėje. 

12. Rokiškio FK - FK Orfa 3-2 "Aukštaitija" įvarčiai: Lukas, Algis-2

13. FC Kagrė - Rokiškio FK "Aukštaitija' 4-2 įvarčiai: Algis - 2

14. Rokiškio FK - SK Atomas "Aukštaitija" 0-2

15. FSK Anykščiai - Rokiškio "Aukštaitija" FK 3-0

16. FK Rėkliai - Rokiškio FK "Aukštaitija' 7-1 įvartis: Giedrius

17. Rokiškio FK - FK Panevėžio balsas 3-0 "Aukštaitija" tech. pergalė.

 Viso sužaidėme 17 varžybų. Vienos neįvyko, varžybose su Kagre namuose mums turėjo būti įskaityta pergalė, nes žaidė diskvalifikuotas žaidėjas. 

 Pergalė - 5, lygiosios - 3, pralaimėjimai - 9. Įvarčiai:  įmušti 29, praleisti 41.

 Mūsų įvarčius pelnė: Lukas- 5, Algis - 5, Giedrius-4, Mantas-3, Rionkė-1, Modestas-1, Rytis-1, Ugnius-1, Alikas-1, Gedvė-1.

 Pagal pelnytus įvarčius "Aukštaitijos" pirmenybėse 6 vieta, pagal praleistus 6-7 vieta. Pirmame rate puolimas veikė neblogai, antrame rate pradėjo strigti. Praleidome 41 įvartį arba 2,4 įvarčio per rungtynes tai yra daug. Neskaitant tec. pergalių visose varžybose praleidom bent po 1 įvartį. Tai vyko dėl to, kad trūko patirties ir susikalbėjimo gynyboje. Net ir gedvei tai buvo neįprasta vieta. Kas buvo mūsų komandos lyderis 2015 m. Salės futbole iįskirčiau -3 tai Mutis, Alikas, Mantas. Lauko futbole gal Giedrius, nors atskirose varžybose pavyko sužibėti ir Lukui ir Algiui ir kitiems, tačiau stabilumo trūko. Mūsų naujokais tapo: Remigijus antras juodupėnas komandoje.Modestas su Minde sudarę vidurio gynėjų porą daugelyje varžybų. Vaidas daugiausiai žaidęs krašto gynyboje. Ugnius, Ernestas. Jeigu puolime visada būtume turėję Rytį, Algį Luką. Jeigu viduryje būtų žaidęs Giedrius, Alkas, o vidurio gynęju Gedve rezultatai galėjo būti geresni. Tačiau taip nebuvo.

 Kokios perspektyvos: Per šiuos metus komandą paliko: Rionkė, Ernė, o dabar ir Alikas. Taigi darosi kuo toliau tuo sudėtingiau.