Rokiškio FK Tornado paminėjo 2 metų sukaktį

2015 11 16

 Savaitgalį FK Tornado suėjo 2 metai. Šiam iškilmingam įvykiui paminėti buvo suorganizuoti savaitgalio renginiai. Penktadienį vaikai vyko į Vilnių kur stebėjo futbolo rungtynes Lietuva-Airija, Šeštadienį iš pradžių susirinkome į bendrą su tėveliaias susirinkimą, o po jo vyko draugiškas futbolo turnyras.

 Apie viską nuo pradžių

 Lapkričio 13 d. 12-ka FK Tornado narių pajudėjo link Vilniaus. Dauguma vaikų pirmą sykį gyvenime vyko į futbolo rungtynes. Dar pakeliui suorganizavome totalizatorių dėl jaunimo rinktinių Lietuva-Airija baigties. Dauguma vaikų buvo pesimistiški ir prognozavo mūsiškiams pralaimėjimą. Tik vienas Matas "statė" už lietuvių pergalę ir neapsiriko.Jam kaip totalizatoriaus nugalėtojui atiteko prizas futbolo kamuolys. Lietuvos rinktinė sužaidė tikrai neblogas rungtynes ir su mūsų pagalba iškovojo pergalę rezultatu 3-1.

 

Šeštadienį iš ryto rinkomės į susirinkimą mokykloje. Dalyvavo ir vaikų tėveliai. Buvo aptarti nuveikti darbai ir numatyti planai ateičiai. Per dvejus metus komanda sustiprėjo, įgavo patirties, susiformavo kolektyvas. Buvo prisimintos skambiausios pergalės. Kitais metais vaikų laukia nemažas iššūkis atstovauti rajoną šalies jaunučių pirmenybėse. 

 

 Po susirinkimo vyko draugiškos futbolo varžybos. Dėja iš visų svečių atvažiavo tik kupiškėnai. Su jais tradiciškai varžomės vietiniuose "derbiuose". Buvo sudarytos 4 komandos po dvi iš miesto. geriausiai sekėsi Tornado I, antri liko Kupiškis I, treti Tornado II.

Geriausiu turnyro žaidėju pripažintas Modestas Baltrūnas, geriausiu vartininku Arijus iš Kupiškio, o rezultatyviausiu žaidėju tapo Tomas Lukštaraupis.