Rėklių pamokos

2015 10 13

 Prieš sekmadienio varžybas su pirmenybių lyderiais ir ko gero nugalėtojais Panevėžio "Rėklių" futbolininkais turėjome tris lygiąsias per trejas rungtynes. Tačiau kaip prieš varžybas pasakė Gena "Šiandien surinkom pačią silpniausią sudėtį šiais metais todėl tikėtis sekmės buvo nerealu".

 Varžybos tą ir įrodė. Jauna, greita, mobili Rėklių komanda pradėjo "plešyti" mūsų gynybą jau nuo varžybų pradžios. Pirmas įvartis krito nesužaidus ir 5 min. Po tikslaus perdavimo varžovas iššoko vienas prieš Mutį ir nuginklavo mūsų vartininką. Pavojingos varžovų atakos ritosi viena po kitos. Dar vieną išėjimą vienas prieš vieną nutraukė Mučio koja, arbitras pasigailėjo ir parodė "tik" geltoną kortelę. Smūgis nuo 16 m. į mūsų vartus buvo netikslus, tačiau kėlinio viduryje jau turėjome minus 2. Tikra atgaiva tapo Giedriaus įvartis kėlinio pabaigoje. Kombinacija nuo pat aikštės vidurio iki varžovų vartų buvo tarsi iš vadovėlio. Gaila, kad tokių epizodų šiais metais turėjome labai mažai. Po pirmo kėlinio 1-2 ir dar viskas net aip tragiška.

 Antro kėlinio pradžioje gavom du identiškus įvarčius. Kamuolys metamas gynėjams už kalnieriaus, Mutis nespėja išeiti ir gauna balioną. Rezultatui tapus 4-1. Viskas tose rungtynėse tapo aišku. Čia dar Giedrius gavo raudoną kortą už keiksmažodžius. Varžovai pasielgė labai garbingai leido mūsiškiui tęsti varžybas. Varžybos prasidėjo be aikštės vidurio puolė tai vieni tai kiti. Skirtumas tas, kad varžovų reidai baigėsi tiksliais smūgiais į Mučio vartus, tuo tarpu mes niekaip negalėjome atiduoti paskutinio paso po kurio būtų buvę galima tiksliai smūgiuoti į vartus.

 Taigi galutinis rezultatas 1-7 dar neatspindi visų nemalonumų prie mūsų vartų. Pralaimėjom geresniai komandai visa gavo, beliko varžovus pasveikinti su pirma vieta, kurią jie paveržė iš mūsų.

 Paskutinio turo varžybų su "Balso" komanda nebus. Taigi šeštadienį planuojame Romano turnyrą. Turėtų dalyvauti Feniksas, Senjorai, Entuziastai, Tornado na ir dar gal kas nors sugalvos atvažiuoti. Turnyras planuojamas Rokiškyje. jeigu susirinks pakankamai žmonių žaisime 7 prieš 7. Jeigų mažiau 5 prieš 5 Senamisčio aptvare.

"AUKŠTAITIJOS" FUTBOLO PIRMENYBĖS 2015"

Poz.

 

Komanda

Sužaista

Pergalės

Lygiosios

Pralaimėjimai

Taškai

1

 

SK "Rėkliai"

16

14

2

0

44

2

 

Panevėžio seniūnijos SK "Atomas"

16

10

3

3

33

3

 

FK "Orfa"

16

10

2

4

32

4

 

FC “Kagrė"

16

7

2

7

23

5

 

FSK "Anykščiai"

16

6

4

6

22

6

 

FK "GTV Group"

16

5

2

9

17

7

 

"Rokiškio FK"

16

3

3

10

12

8

 

FK "Panevėžio balsas"

16

3

2

11

11

9

 

FC "Narjanta"

16

3

2

11

11