Pasvalyje kartojosi senos bėdos

2015 09 15

 Iš Pasvalio grįžome tuščiomis rankomis. Varžybose su Orfa kaip ir pakako energijos ir parako, bet Pasvalyje vėl neturėjom kelių pagrindinių žaidėjų, bei žmonių ant pakeitimo. Prie viso to prisidėjo Algio bėdos su bucais. 

 Varžybų planas buvo gynybinis, apsiginti ir greitai kontratakuoti. Varžovai jį gan greit sulaužė, nes nesužaidus ir 5 min. gavom 11 m. baudinį į savo vartus. Vėl prasileidom ataką per aikštįs vidurį ir Mučiui neliko nieko kito kaip griauti varžovų puolėją mūsų baudos aikštelęje. Nors Mutis ir atspėjo į kurį kampą skries kamuolys smūgis buvo per stiprus. Varžovų atakos ir toliau ritosi ant mūsų vartų. Gynyba braškėjo, bet laikėsi. tik kėlinio viduryje pradėjom kažką kurti prie varžovų vartų, bet aštrumo stigo. pirmas kėlinys taip ir baigėsi 0-1.

 Antrame kėlinyje scenarijus iš esmės nekito varžovai atakavo mes gynėmės. Antrą įvartį atsivežė Lukas neapdairiai jį praradęs mūsų baudos aikštelės prieigose. Du smūgius iš arti Mutis atrėmė, tačiau trečias buvo tikslus. Nosys dar labiau nusviro. Po aštraus perdavimo iš krašto varžovas atsitrenkė į mūsų vartų sargą. Duslus smūgis nuaidėjo per visą` stadioną. Pirma mintis - kažkas lūžo. Mučio "gaivinimas " truko apie 10 min. Pusiau sulaužytas, bet vartuose jis liko. Trečią įvartį vėl gavom nuo 11 m. žymės. Kaip po varžyb ų sakė Mindaugas pats nežinau kodėl pakėliau ranką į kurią atsimušė kamuolys. Desperatiškas Mučio šuolis nieko nepakeitė. Ketvirtas įvartis vėl "atėjo" per baudos aikštelės vidurį. Nuo visiško kracho išgelbėjo Algis varžybų pabaigoje pelnęs du įvarčius. Per 2 pastaruosius mačus jis jau pelnė 4 įvarčius, kaip žaidėjui su salės futbolo batais tai visai neblogai. Galutinis rezultatas 2-4.

 Bėdos tos pačios trūksta nusiteikimo varžybų pradžiai, nesusitvarkom aikštės viduryje, todėl gaunam per daug spaudimo gynybai, kuri anksčiau ar vėliau suklysta. Eilinį sykį trūksta žmonių ant pakeitimo.