"Utenio" senjorų varžybos

2015 07 20

 Liepos 17 d. "Utenio" senjorai baigė pirmo rato varžybas. Paskutiniame ture jų varžovais buvo Jonavos "Klevas". Varžybos vyko Kupiškyje. Taip jau susiklostė, kad teko stebėti pirmo ir paskutinio turo varžybas. Jungtinė Utenos, Rokiškio, Kupiškio senjorų komanda pralaimėjo 1-3. Varžybų baigtis buvo nulemta per pirmas 10 min. kada nominalūs šeimininkai prasileido 2 įvarčius. Antro kėlinio viduryje krito ir trečias. Tik varžybų pabaigoje po abejotino 11 m. baudinio "Utenis" šiek tiek sušvelnino rezultatą. Taigi galutinis rezultatas 1-3.

 Varžybos paliko gan slogų įspūdį. Lyginant su pirmo turo dvikova "Utenio" žaidime niekas nepasikeitė. Vaikiškos klaidos gynyboje, lyderio nebuvimas, jokios ugnelės akyse. Visiškai nepalyginsi su tuo kokios aistros verda salės futbolo varžybose. Vaizdas toks, kad žaidėjai tarsi atlieka sunkų ir nemalonų darbą.

 Na, o ką mūsiškiai? Gedvė vienas iš šios komandos lyderių "atpachalino" visas varžybas be keitimų, tačiau antrame kėlinyje jau buvo per lėtas ir per "sunkus'. Kalomba žaidė tik antrą kėlinį praktiškai be klaidų. Dėl praleisto įvarčio jis nekaltas buvo 'rikošetas". Meistras ir Liudas pasirodė epizodiškai. Liudui tenka žaisti kairio saugo pozicijoje ir jaučiasi, kad žomogus ne visai savo vietoje.