Pirma nesėkmė Aukštaitijos pirmenybėse

2015 05 25

 Panevėžyje taškų iškovoti nepavyko. Pernai su Orfa didelių bėdų nebuvo išvykoje lygiosios namuose užtikrinta pergalė,bet pernai buvo pernai. Jau salės futbolo pirmenybės parodė, kad tai rimtas riešutas šeštadienį tai pasitvirtino.

 Varžybose turėjom 3 debiutantus ir vieną seniai matytą. Pajėgiausios sudėties neturėjome, nes nebuvo 3 startinės sudėties žaidėjų. Liudą pakeitė Remigijus antras juodupėnas mūsų gretose. Dabar Giedriui nebus taip liūdna. Debiutas gavosi visai neblogas, bent jau vaizdo tikrai nesugadino, o daugeliu atvėjų netgi pagerino, tai džiugina. Ugnius jau žaidė už mus salėje, pagaliau debiutavo ir lauke, netgi pelnė įvartį. Andrius dar žaidžia nedaug, bet jau skinasi kelią į priekį. Algis senas nebuvelis, bet jau ilgametis komandos narys.

 Pirmame kėlinyje turėjom dvi šimtaprocentines ir dar vieną arti to progą. Savo šansų neišnaudojo Rionkė varžybų debiute, Lukas kėlinio viduryje ir Giedrius kėlinio pabaigoje. Varžovai mums "padovanojo" vieną progą. Antro kėlinio pradžioje spaudimas mūsų vartams dar padidėjo ir kokių 10 min. bėgyje prasileidom 3 įvarčius. Pirmą ir antrą nurašyčiau ant varžovų sėkmės ir Mučio nesėkmės. Trečias jau be komentarų išmaudyta ir gynyba ir vartininkas. Kėlinio pabaigoje dar pavyko sušvelninti rezultatą, bet tai buvo viskas. Varžovų vartų šturmas neįvyko. Varžovai buvo viena koja greitesni, stipresni, mobilesni. Po pirmo praleisto įvarčio nukabinome nosis, nors dar buvo niekas neprarasta, antras sužlugdė moraliai, o trečias dabaigė. nežiūrint negatyvaus rezultato buvo ir šviesių akimirkų pritrūko sėkmės. Bene pirmą sykį šiais metais susidūrėme su vidurio saugų problema ir pritrūko aštrumo priekyje. Gynyba kovėsi iš visų jėgų, tačiau klaidų nepavyko išvengti. Ką gi šios varžybos jau istorija žiūrim į priekį.