Pirmenybių finiše dar viena pergalė

2015 03 30

 Po gan slogaus penktadienio vaizdo iš Wembley stdiono PAFF salės futbolo pirmenybių komandos sekmadienį rinkosi į paskutinio turo varžybas.

 Mūsų paskutiniai varžovai Uliūnų komanda. Taip jau susiklostė, kad pralaimėję šias varžybas galėjome likti paskutinėje vietoje. Taigi buvo būtina tik pergalė. Dar vienas motyvas tai 15 Manto įvarčių ir galimybė laimėti "Auksinį " pirmenybių bucą. 

 Nuo pirmų minučių užvirė kova dėl kiekvieno kamuolio. Varžovai irgi suprato šių varžybų svarbą, nes abi komandos turėjo po 6 taškelius savo taupykloje. Pirmas 10 min. varžovai buvo aktyvesni ir pavojingesni visa laimė neprasileidome. Kėlinio viduryje pagaliau perimėm iniciatyvą į savo rankas ir tikslus Manto šūvis buvo logiška įvykių seka.

 Antrame kėlinyje pavyko padidinti persvarą iki 3-0, varžovai sušvelnino iki 1-3, bet daugiau jiems įvarčių pelnyti nepavyko. varžybų pabaiga gavosi nervinga. Vis stengėmės perduoti kamuolį Mantui, kad jis pelnytų daugiau įvarčių. Kėlinio pabaigoje mušėm du 10 m. baudinius iš jų tik vienas tikslus ir galutinis rezultatas 5-1 mūsų naudai. Dėja, bet varžybas baigėm 4 prieš 5, nes už nepadorų žestą varžovo adresu tas pats Mantas buvo "apdovanotas" raudonos spalvos kortele. Laimei iki varžybų pabaigos buvo likę kelios sekundės. 

 Dėja, bet "Auksinio" buco irgi nelaimėjom. Jis atiteko Raimiui iš Kupiškio paskutinėse varžybose spėjusiam pelnyti net 6 įvarčius.