Antra iš eilės pergalė

2015 03 22

 Šeštadienio varžybos su Panevėžio "Aukštaitija" įvyko kaip ir planuota Rokiškyje. Kodėl varžovai jas norėjo perkelti į Panevėžį taip ir liko neaišku?

 Varžybos gavosi smagios su gera pabaiga, o tai bet kokiu atvėju suteikia daug teikiamų emocijų. Prisiminus istoriją prieš Panevėžio "Aukštaitiją", o nūnai "Aukštaitijos akmenis' laimėję, kaip ir nebuvome. Vienas pralaimėjimas šiai komandai netgi įėjo į klubo istoriją 0-5, bet čia lauko reikalai salėje sekdavosi ne ką geriau. 

 Varžybas geriau pradėjo svečiai ir jau 2 min. įsiveržė į priekį. atrodė gali pasikartoti daugelio varžybų šiais metais scenarijus, kada blogai sužaidžiam pradžią. Visa laimė, kad po kelių akimirkų Mantui pavyko smūgis iš savos aikštės pusės. Varžovai ilgiau laikė kamuolį mes stengėmės žaibiškai kontratakuoti. Po truputėlį pradėjome kaupti persvarą į tris taiklius Manto, Rionkės ir Aliko smūgius varžovai atsakė tik vienu. Po pertraukos situacija labai nesikeitė mes pilnai kontroliavome situaciją ir vertėme varžovus klysti. Viso pelnėme dar 5 įvarčius, nors galėjo būti antra tiek. Vien Mantas gal tris kartus patikrino vartų konstrukcijų tvirtumą. kai varžovai pradėjo eiti va bank ir jų vartininkas paliko savo tvirtovęįvartį pelnė Mutis tiksliu smūgiu nuo savų vartų. Šios varžybos vienos geriausių visai komandai šį sezoną, Mutis buvo nuostabus tą pripažino ir varžovai. Aišku jeigu būtume žaidę Panevėžyje situacija galėjo būti kitokia. Gaila, bet komanda savo žaidimą atrado tik pirmenybių pabaigoje, kada išlipti iš lentelės dugno jokių šansų. Iš kitos pusės labai aukšų tikslų ir nekėlėme reikia būti realistais. Galutinis rezultatas 9-5.