Įvyko 29 turnyras

2019 03 12

 Sekmadienį finišavo 29 Nepriklausomybės taurės turnyras. Šį sykį jis buvo organizuojamas tik J.Tumo-Vaižganto bendruomenės narių tarpe. Tiesa į turnyrą pakvietėme Sporto centro komandą.

 Taigi susirinko 5 komandos 3 komandos mokinių, viena sporto centro ir viena mokytojų ir mokinių tėvų jungtinė komanda. Iš pradžių vieno rato sistema kiekvienas žaidė su kiekvienu. Geriausiai sekėsi "Veteranams" jie iškovojo 3 pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą. Dėl antros vietos leidžiančios dalyvauti finale kova vyko tarp 3 komandų. Geriausiai sekėsi jungtinei FC Tornado komandai kurią sudaro 2004-2002 m. gimę žaidėjai. Vienuoliktokai vedami Deivido Velučio ir Modesto Baltrūno liko 4 vietoje. Ketvirtokai su laurynu Streikumi ir Kostu Kudžiuliu užėmė 3 vietą. Sporto centras iškovojo dvi lygiąsias ir į finalus nepateko. 

  Dėl 3 vietos kovojo 11 ir 12 kl. rinktinės pajėgesni buvo 11-tokai nugalėję varžovus rezultatu 3-0. Finale "Veteranai" nepaliko šansų FC Tornado 6-2. Kaip ant sparnų žaidė Meistras primušęs gražių įvarčių jaunimui.

 Turnyras baigėsi apdovanojimų ceremonija.

Geriausias vartininkas - Dovydas Baškys FC Tornado

Rezultatyviausias žaidėjas - Linas Gudgalis 11 įvarčių "Veteranai"

Geriausias turnyro žaidėjas - Raimondas Vilkickis "Veteranai".

 Prie turnyro organizavimo prisidėjo: Rokiškio J. tumo-Vaižganto gimnazija, UAFF, Rokiškio KKSC, AB Rokiškio sūris.