Didžiojo futbolo sezono apžvalga

2018 12 07

 Artėja kalendorinių metų pabaiga galima apžvelgti nuveiktus darbus.

 Šių metų UAFA 11 prieš 11 pirmenybės pritraukė tik 4 komandas. Buvo sutarta žaisti dviem ratais bei daryti atkrintamas varžybas. Pirmame ture susitikome su praėjusių metų čempionais FSK Anykščiai.

 Rokiškio FK - FSK Anykščiai 1-1 mūsų įvartis Gytis Geidonas. Pirmi prasileidome, bet sugebėjome atsitiesti . Gytis sužaidė tik šias varžybas daugiau už Rokiškio FK nesijungė

 Visagino "Inter-veteranai" - Rokiškio FK 3-2 mūsų įvarčiai Lukas ir Giedrius. Įmušėme pirmi, bet antrame kėlinyje visaginiečiai mus užvaikė. Atsilikdami 1-3 dar sugebėjome sušvelninti, tačiau daugiau jėgų nebebuvo.

 Kupiškio FC Narjanta - Rokiškio FK 2-3 mūsų įvarčiai: Lukas, Modė, Vaidas. Atsilikome 0-2 ir po pirmo kėlinio atrodė, kad bus šakės, tačiau antrame kėlinyje sugebėjome perimti iniciatyvą ir laimėti varžybas. Po pirmo rato 4 taškai ir 3 vieta.

 Antrame ture pirma išvyka laukė į Anykščius.

FSK Anykščiai - Rokiškio FK 1-1. Sunkioje kovoje tik tik ištraukėme lygiąsias. Mūsų įvartis Alikas.

Rokiškio FK - Visagino "Inter-veteranai" 3-0, visaginiečiai neatvyko

Rokiškio FK - FC Narjanta 2-0 mūsų įvarčiai: Lukas ir Alikas. Ši pergalė palankiai susiklossčius kitoms varžyboms garantavo 1 vietą ir savos aikštės pranašumą.

Pusfinalis Rokiškio FK - FC Narjanta 4-0 gražiausioje sezono dvikovoje sutriuškinti kaimynai ir išeita į finalą. Mūsų įvarčiai: Lukas, Giedrius, Marius, Renatas.

 Finalas. Rokiškio FK - Visagino "Inter-veteranai" 1-1, po baudinių 5-6. Mūsų įvartis Alikas. Dėja, bet lemiama dvikova buvo pralaimėta.

 Statistika: Viso sužaidėms 8 varžybas 4-pergalės, 2- lygiosios, 2 - pralaimėjimai. Įvarčiai: Įmušta 17, praleista 8.

Mūsų įvarčiai:

Lukas Čeikauskas - 4 (rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas)

Alikas Samoilovas - 3

Giedrius Lekandra - 2

Gytis Geidonas - 1

Modestas Baltušis - 1

Vaidas Bulovas - 1

Marius Šakalys - 1

Renatas Giriūnas -1

Debiutavo keletas naujų žaidėjų, tačiau dar iki visiško įsitvirtinimo komandoje reiks palūkėti. Deividas,  Rokas. Iš senelių liko Gedvė ir Liudas. Praėjusiais metais buvome 3 vietoje tarp 6 komandų taigi rezultatas labai panašus. Gaila, kad iki pirmos vietos buvo tiek nedaug.