Rajono pirmenybėse baigėsi grupės varžybos ir įvyko ketvirtfinaliai

2018 08 31

Rugpjūčio 27 d. susitiko Sena šaika ir Juodupė. Išvakarėse sena šaika pralaimėjo Senjorams ir co. todėl jiems buvo būtina tik pergalė. Juodupė nesurinko visų geriausių ir po permainingos kovos pralaimėjo varžybas rezultatu 0-1. Varžybos galėjo pasibaigti ir kitaip, nes Juodupė turėjo ne vieną progą išlyginti ir persverti rezultatą.

Statistika:

Įvartis: Lukas Čeikauskas "Sena šaika"

Įspėtas: Simas Baltrūnas "Sena šaika"

 Rugpjūčio 28 d. FC Tornado išplėšė pergalę prieš Entuziastus 1-0 tokiu būdu juos palikdami 6 vietoje.

Įvartis: Tomas Lukštaraupis FC Tornado

Kitose to vakaro varžybose Juodupė pasismagino su Mėgėjais 5-1

Įvarčius pelnė Deivis Zdanovičius -2, Simas Barauskas - 2, Domantas Bartkevičius -1 visi Juodupė

Remigijus Baltrūnas "Mėgėjai"

 Paskutinę vasaros dieną į Rokiškio kūno kultūros ir centro stadioną traukė minios žiūrovų čia vyko rajono pirmenybių ketvirtfinalių varžybos.

 FC Tornado susitiko su Mėgėjais. FC Tornado šiandien turėjo tik vieną keitimą tuo tarpu stadionas bolavo nuo "Mėgėjų" žaidėjų gausos. Pirmas kėlinys pasibaigė 0-0, nors Mėgėjai galėjo skaudžiai nubausti Tornado žaidėjus už dvi grubias klaidas gynyboje. Antrojo kėlinio pradžioje "Mėgėjai" vis tik įsiveržė į priekį 1-0. Fc Tornado netruko atstatyti, o vėliau ir persverti rezultatą. Mėgėjai pradėjo pyktis ir panikuoti, o tai nieko gero nedavė ir pergalę iškovojo FC Tornado 4-1.

Įvarčiai: Laurynas Streikus -2, Haroldas Gaigalas, Ugnius Varnas visi FC Tornado

Raimondas Smalstys - "Mėgėjai"

Įspėtas: Viktoras Kazlauskas "Mėgėjai"

 Tuo tarpu kitoje aikštės pusėje vyko finalo verta dvikova. Čia kovėsi iki neregėtų žemumų nusiritę Entuziastai ir ne visai savo vietą užėmusi Juodupė. Šį sykį Entuziastų buvo daug ir jie galėjo palaikyti aukštą tempą tuo tarpu Juodupė turėjo tik vieną keitimą. Likus iki mačo pabaigos apie 10 min. Entuziastai pelnė įvartį kuris kaip parodė tolimesnė eiga buvo pergalingas. Taigi užfiksuota pirma sensacija aiškus varžybų favoritas ir praėjusių pirmenybių nugalėtojas krito. Nors Entuziastai irgi visų pirmenybių metu nerodė ką gali šį sykį sukandę dantis išplėšė taip reikalingą pergalę. 

Įvartis:Mindaugas Dūda Entuziastai

Įspėti: M.Pucevičius, T.Trumpa, M.Kartenis visi Entuziastai

G.Lekandra - Juodupė

 Taigi liko 4 komandos kurios tęsia kovą dėl medalių. Pusfinaliai planuojami kitą savaitgalį.