Salės futbolo sezonas baigėsi kas toliau?

2018 04 10

 Savaitgalį senjorų varžybomis baigėsi 2017/2018 m. salės futbolo sezonas. Koks jis buvo?

Pradėkime nuo vaikų. Utenos apskrities salės futbolo pirmenybėse Rokiškį atstovavo 4 komandos:2009/2008, 2007/2006, 2005/2004 ir 1999 ir jaunesni.geriausiai sekėsi Rokiškio KKSC komandai kuri savo metų turnyre tapo nugalėtoja. FC Tornado užėmė 3 vietą, Lituanikos vaikai liko už prizininkų borto. Nežiūrint to mūsų pasiekimai blogesni tik už Visagino vaikų.

 Kaip žinia senjorai sunkiai organizavosi sunkiai ir dalyvavo. Kaip ir sakiau prieš varžybas be pasisitiprinio iš šalies nieko nebus. Prireikė laiko, kad tą suprastų ir kiti. Vilniečio Mariaus prisijungimas pataisė ir mūsų reikalus 2 įvarčiai paskutiniame ture tą tik paliudija. Galutinė vieta 9 tarp 10 komandų ko gero prasčiausia iš visų mūsų startų, bet buvo ir pozityvo. Tokių ovacijų kokias susirinko praėjusį savaitgalį Molėtuose Vaideliui jau gali netekti regėti ir girdėti.

 Pagrindinė komanda žaidė daug tačiau............ Utenoje likome 5 tarp 7. Panvežyje dvejuose turnyruose dugnas, UAFA taurėje dugnas. Manu priežasčių keletas visų pirma pritrūko svarbių žaidėjų. Antra senjorai jau nebegali padėti tiek kiek padėdavo anksčiau, o jaunimas dar neužaugęs. Kai kurie po praėjusio sezono sužvaigždėjo nebereikia treniruočių, nebereikia varžybų. Čia visiems gera pamoka vakar tu pirmas šiandien paskutinis.

 Artėja vasaros sezono pradžia tikėkimės bus 11 prieš 11 pirmenybės. Tikrai aišku, kad bus 7 prieš 7 pirmenybės, taigi galim planuoti ne 1 o 2 komandas jose.