2017 m. futbolo sezonas baigėsi

2017 12 27

 Galima sakyti, kad 2017 m. sezonas baigėsi. Jį tradiciškai vainikavo Rokiškio FK "Kalėdinė taurė". Į jau daug metų rengiamą turnyrą susirinko 5 komandos 3 iš Rokiškio ir 2 iš Biržų. Kaip ir ankstesniais metais visos komandos sužaidė tarpusavyje. Jau po pirmų varžybų išryškėjo Biržų FK Širvena ir Rokiškio FK pranašumas. Dėl 3 vietos kovėsi Rokiškio "Senjorai" ir dvi jaunimo komandos iš Biržų, bei Rokiškio.

 Kovoje dėl 3 vietos lydėjo Rokiškio FC Tornado kurie 4-2 ir 7-3 nugalėjo Senjorus ir Biržų jaunimą. Senjorų ir Biržų jaunimo komandų dvikova baigėsi lygiosiomis 2-2. Tik dėl gerenio įvarčių santykio Biržų jaunimas liko 4 vietoje, tuo tarpu Senjorai tenkinosi 5 vieta.

 Kaip ir galima buvo numanyti paskutinėje šeštadienio varžybų dvikovoje sprendėsi 1 vietos likimas. Rokiškio FK užteko lygiųjų, tačiau abi komandos troško laimėti. Dvikovoje netrūko pavojingų momentų, bei vyriškos kovos. Varžybų baigtį nulėmė vienintelis tikslus smūgis kurį atliko Biržų komandos žaidėjai. Taigi pergalė rezultatu 1-0 garantavo svečiams pirmą vietą.

Galutinė komandų rikiuotė:

1. Biržų FK Širvena

2. Rokiškio FK

3. Rokiškio FC Tornado

4. Biržų "Jaunimas"

5. Rokiškio "Senjorai"

Geriausi Rokiškio komandų žaidėjai: Ernestas Matukas Rokiškio FK, Rokas Urbonas Rokiškio FC Tornado, Vaidas Kiškis Rokiškio Senjorai.