Duobė

2017 09 27

 Antras pralaimėjimas iš eilės leidžia teigti, kad papuolėme į duobę. Nesėkmingos serijos mums ne naujiena. Anksčiau tai būdavo rugpjūčio mėn. dabar panašu epidemija persikėlė į rugsėjį. Prastos varžybos Kupiškyje, bet pasiekta pergalė, prastas mačas Ukmergėje ir šiek tiek geresnis, bet su neigiamu rezultatu Panevėžyje.

 Sekmadienį panvėžyje vyko LFF taurės finalo varžybos mes tuo tarpu vykome į stadioną prie užtvankos. Nevėžis tiek pakilęs, kad stiprios srovės kaip kalnų upės važiuoja pasižiūrėti minios panevėžiečių. Stadionas mus pasitiko visai nepasiruošęs nei linijų, nei vartų tinklų, nei vėliavėlių. Jau suabėjojome ar čia vyks varžybos? Panevėžiečiai patikino, kad varžybos vyks čia uždėjo tinklus, sužymėjo aikštę.Prie vienų iš vartų kur žemesnė vieta telkšojo bala, batai lindo vos ne iki gurnelių, bet ką daryti visiems sąlygos vienodos.

 Varžybas pradėjome be žvalgybos tie vieni tiek kiti. Pradžia buvo mūsų du iššokimai prieš vartininką beveik vienas prieš vieną ir vienas Luko nušienavimas baudos aikštelėje, tačiau teisėjo švilpukas tylėjo, o tai buvo be galo keista. Varžovai tuo tarpu pelno įvartį greitoje kontroje. Tokį ne visai logišką, bet įvartį. Vėl kimbame į darbą ir neužilgo gauname teisę mušti baudos smūgį nuo baudos aikštelės linijos. Lukas suklaidina visus ir 1-1. Tačiau varžovai mus nubaudžia dar du sykius pirmame kėlinyje. Iš pradžių jie paleidžia tolimą bombą į viršutinį vartų kampą, o po to pasinaudoja Tomo "dovana" gynyboje.

 Per pertrauką aptariame tolimenius veiksmus-niekas neprarasta. Vėl spaudžiame nuo kėlinio pradžios varžovai kontratakuoja. Iki kėlinio vidurio sušvelniname santykį pasižymi Mindaugas. Varžovai gauna antrą geltoną kortelę ir lieka 10 žmonių viskas mūsų rankose, tačiau dabar kartojasi pirmų varžybų scenarijus tik atvirkčia tvarka. Marius ir Laurynas privalėjo lyginti rezultatą, tačiau iš dėkingų situacijų atakavo netaikliai. Per daug susidomėjus puolimu buvome nubausti dar vienu įvarčiu iš baudos aikštelės teritorijos, kur buvo mūsų gynėjai neaišku. Taigi 2-4 ir situacija komplikuojasi tačiau vis dar viskas mūsų pačių rankose.