Finišo tiesioji

2017 08 26

 Šiandien finišuoja 2017 m. rajono futbolo pirmenybės. Varžybos dėl 3 vietos ir finalas vyks Pandėlyje. Varžybų pradžia 17 val. ketvirtadienį ir penktadienį sužaidus paskutines grupės varžybas paaiškėjo finalinių varžybų dalyviai.

 Ketvirtadienį kovęsi vieni iš favoritų Juodupė ir Feniksas. Feniksui buvo būtina pergalė, Juodupei užteko ligiųjų. Varžybos buvo žaidžiamos Pandėlyje, nes KKSC stadionas po naktinės liūties tapo neįžengiamas. Kaip ir vidurvasaryje neatlaikė drenažo sistema tokio vandens kiekio ir stadionas patvino. Varžybas po gan lygios kovos tuo tarpu laimėjo Juodupė 3-0 ir garantavo sau pirmą vietą grupėje, bei kovą dėl čempionų vardo.

Varžybų statistika: Įvarčius Juodupei pelnė: Giedrius Lekandra-2, Gytis Geidonas-1.

 Penktadienį žaidė SK Entuziastai ir FC Tornado. Entuziastams užteko pergalės bet kokiu rezultatu ir jie tikslą pasiekė rezultatu 6-1. Taip garantuodami vietą finale. Pirmos varžybos tarp Juodupės ir Entuziastų baigėsi 2-2 taigi laukia karštas finalas.

Įvarčiai: Modestas Kartenis -2, Karolis Buitvydas-2, Tomas Juodelis-1, Tomas Trumpa-1 visi SK Entuziastai. Deividas Velutis -1 FC Tornado.