Pandėlio šventėje

2017 08 05

Pandėlyje triumfavo Visagino veteranai ir Rokiškio jaunimas

 Praėjusį savaitgalį Rokiškio rajono Pandėlio miestelyje vyko sporto šventė.  Jau tradiciniu tapęs renginys vienas didžiausių tokio pobūdžio renginių Lietuvoje. Čia susirenka įvairių sporto šakų atstovai tarp jų ir futbolo mėgėjai.

 Futbolo turnyre 7 prieš 7 dalyvavo 18 komandų. Jos buvo suskirstytos į dvi pajegumo grupes. B grupėje varžėsi sąlyginai silpnesnės komandos jų buvo 8. Likusios 10 komandų varžėsi dėl pagrindinio 400 eurų prizo.

 B grupės nugalėtojais tapo FC Tornado komanda iš Rokiškio. Ji finale po baudinių serijos palaužė Rokiškio senjorų komandą. Treti liko Entuziastai iš Rokiškio. Geriausio žaidėjo prizas atiteko Dariui Kublickui iš FC Tornado.

 Dar įnirtingesnės kovos vyko A komandų grupėje. Čia į pusfinalį prasibrovė 3 ekipos iš Panevėžio ir Visagino veteranai.  Jie pusfinalyje 2-0 palaužė SK Rėkliai futbolininkus. O dviejų Panevėžio komandų akistatoje tarp Sportidus ir SK Atomas, stipresni buvo SK Atomas žaidėjai. Pagrindinis finalinių varžybų laikas nugalėtojų neišaiškino 0-0. Teko mušti baudinius čia Fortūna buvo visaginiečių pusėje. Geraisui žaidėju pripažinats Jan Cimuškevič.

​ Dvi Rokiškio komandos Feniksas ir Entuziastai kaip ir pernai grupės barjero neįveikė.