Pergalė prieš Narjantą

2017 05 29

 Penktadienį sporto mokyklos stadionas kunkuliavo geromis emocijomis. Po metų pertraukos pavyko nugalėti Kupiškio "Narjantą'. Varžybos gavosi smagios su daug įvarčių.

 Vėl problemos su teisėjais ir šį sykį klubo prezidentui teko dirbti linijos arbitru. Mūsų startinė sudėtis patyrė korekcijas. Vietoj traumuoto Gedvės išėjo žaisti Modestas. Elvį pakeitė Tomas, o Lauryną marius.

 Varžybas pradėjome labai aktyviai ir nesužaidus 5 min. jau buvome priekyje. Masinį varžovų vartų šturmą užbaigė tikslus Aliko smūgis. Varžovai vis dar nesusigaudė kas čia vyksta ir galėjo būti nubausti dar sykį. Tik kėlinio viduryje Narjanta atitraukė žaidimą nuo savų vartų ir surengė keletą pavojingų išpuolių, tačiau pritrūko tikslumo arba patikimai žaidė mūsų gynyba ir vartininkas. Kėliniui bėgant į pabaigą pavyko dar viena ataka ir Lukas pelnė įvartį į tuščius vartus. Po pirmų 45 min. 2-0.

 Per pertrauką vyrams buvo sakoma, kad dar niekas neaišku reikia kovoti toliau. Narjanta nuo pat antro kėlinio pradžios nutarė griebti jautį už ragų. Puikų tolimą smugį ne mažiau puikiai atmušė Ernestas. Tačiau ir jis buvo bejėgis kai aštrų perdavimą iš kairio krašto uždarė varžovų puolėjas. Varžybos pradėjo svyruoti, bet čia į pagalbą atėjo kupiškėnų vartininkas. Mes gavome teisę į baudos smūgį. Varžovų vartininkas pradėjo žaisti katę su pele su mūsų žaidėju iešodamas dirbtinės nuošalės, tačiau viso to rezultatas Luko smūgis į tuščius vartus. Dar po kelių akimirkų vėl pasiseka išnaudoti varžovų klaidą įvartį pelno debiutantas iš Juodupės Gytis 4-1 ir jau ramiau. Antra kėlinio pusė priklausė svečiams jie aktyviau puolė. Smagų Agniaus smūgį pavyko atremti Ernestui, tačiau po kelių akimirkų į mūsų vartus krito įvartis gražuolis. Vėl pasižymėjo Agnius. Varžovams sužibo viltis mūsų gynyba klydo vis dažniau laimei iki kėlinio pabaigos niekas nepasikeitė. Galutinis rezultatas 4-2 mūsų naudai. Rezultatu ir žaidimu turėjo likti patenkinti ir tie 50 žiūrovų atėję pasižiūrėti šio mačo.