Sekmadienis Anykščiuose

2016 12 19

 Sekmadienį Anykščiuose vyko "Jaros saugos" taurės varžybos. Čia susirnko 4 jaunimo komandos. Tiek Rokiškio, tiek Anykščių ir Kupiškio gretose buvo žaidėjų jau atstovaujančių vyrų komandoms, o tai žadėjo rimtą kovą.

 Mūsų pirmoji dvikova su šeimininkais buvo labai svarbi abiems komandoms. Visi kovojo ir stengėsi pelnyti įvartį. Pirmame kėlinyje tai padarė varžovai. Buvo pasirodę panikos ženklų, tačiau reikėjo nusiraminti ir laukti savo progos. Antrame kelinyje pagaliau išlyginom, o po to pelnėm dar du įvarčius ir pergalė pasirodė ranka pasiekiama. Tačiau Anykščiai nesiruošė lengvai pasiduoti ir sušvelnino rezultatatą. Maža to besigindami prisirinkom pražangų. Tiksint paskutinei minutei prasižengėm 5 sykį ir gavom 10 metrų baudinį į savo vartus. Mūsų vienas pagrindinių žaidėjų Ernestas išvydo raudoną kortelę prieš save. (Už kalbas) Taigi situacija susikomplikavo akimirksniu. Varžovas nuo 10 metrų žymos nepataikė į vartus. Likusią minutę keturiese atsilaikėm prieš penkis ir šventėm sudėtingą pergalę rezultatu 3-2.

 Antrose varžybose prieš Kupiškį turėjom verstis be Ernesto. Vėl buvo sudėtingos lygių varžovų rungtynės. Po pirmo kėlinio lygu 1-1. Antrame kėlinyje Modestui iš nulinio kampo pavyko nuginkluoti varžovų vartininką. Varžybos taip ir baigėsi 2-1 mūsų naudai.

 Trečiose varžybose laukė Užpaliai jiems galėjom ir pralaimėti, nes pirma vieta jau buvo mūsų rankose. Prieš Užpalius pasiekėm nesudėtingą pergalę. Taigi išsipildė Ernesto pranašystė laimėti šį turnyrą.