Total košmar

2016 05 29

 Taip kaip baigėsi varžybos penktadienį gali susapnuoti tik košmariškame sapne. Tirpstant paskutinei II kėlinio minutei ir vykstant grumtynėms dėl kamuolio mūsų baudos aikštelėje gaunam 11 m. baudinį į savus vartus. Buvo ar nebuvo Remigijaus pražanga? Gausiai susirinkę žiūrovai ir aišku mūsų komandos žaidėjai sakė, kad ne, tačiau teisėjas nuomonės nekeičia ir vietoj 3 taškų gaunam 0.

 Nei rungtynių pradžia, nei jų eiga nepranašavo tokios baigties. jau nuo pat varžybų pradžios mums geriau sekėsi įveikti priešininkų gynybą tiek Marius, tiek Simas, tiek Mantas galėjo ne sykį išvesti mus į priekį, tačiau vis kažko pritrūkdavo tai tikslumo, tai stiprumo, tai šaltakraujiškumo. Nesant Luko ir Giedriaus aikštėje susiduriam su problema: kaip įmušti? Laimei Alikui pasisekė šaltakraujiškas smūgis ir po pirmo kėlinio pirmavom. Pavojaus varpelis vis tik nuskambėjęs buvo: labai nemalonų rikošetą Mutis tik, tik ištraukė. Na ir aišku 11 m. baudinys kurio varžovai nesugebėjo realizuoti, o ranka sužaidė būtent Remigijus, tiesa visiškai netyčia.

 Antrame kėlinyje varžovai atkuto pradėjo aktyviau žaisti palaipsniui perimė kamuolio kontrolę, bet nieko super įpatingo nekūrė. vėl gi savo šansų neišnaudojo mūsų puolėjai. Iki varžybų pabaigos likus žaisti apie 10-15 min. varžovams vis tik pavyko pavojingas išpuolis aikštės viduriu ir kamuolys buvo permestas per Mutį. Reikia pripažinti, kad pavargom. Iškrito Erne šauniai dirbęs pusantro kėlinio. pasikeitė Vaidas, o ir Mindės su Gedve jėgos seko. Situaciją turėjo palengvinti vieno uteniškio pašalinimas jau visai varžybų pabaigoje. Bet kaip žinome ir tai dar buvo neviskas. Liaudies išmintis pasitvirtino su kaupu neįmuši tu, įmuša tau. taigi labai apmaudžiai nusileista lygioje kovoje, kur netgi sakyčiau galėjom laimėti. rokiškio FK - Utenis 3 1-2.