Iš Utenos tuščiomis

2016 02 17

 Vakar Utenos arenoje baigėsi DSC 2016 varžybos. Dėja, bet likom už prizininkų trejeto. Vakarykštė nesėkmė prieš anykštėnus tarsi tąsa sekmadienio varžybų. apie jas būtų geriau iš vis nieko nerašyti, tačiau.... šiame turnyre po Visagino ir FK2003 komandų labiausiai neramu buvo prieš varžybas su Utenos DSC. jau grupės varžybose kamavo bloga nuojauta ir ji pasitvirtino 100 proc. Prieš pusfinalio dvikovą kai sužinojom, kad vaikai nulošė Visaginą jau užsikabinom medalius. Manau tai buvo psichologinis pralaimėjimas. Juk prieš tai sužaidėm tikrai geras varžybas. Sekmadienį nesisekė niekas, klydom vaikiškai, tuo tarpu vaikai pasiūlė greitą ir technišką žaidimą. vedėm 1-0, 3-1, tačiau sugebėdavom patys atsivežti kvailus įvarčius. Per pertrauką prasidėjo vidiniai nesutarimai, o tai dar labiau komplikavo ir taip ne kokius reikalus. Antro kėlinio viduryje vėl išsiveržėm į priekį 4-3, turėjom išėjimus 2 prieš 1, vienas prieš vieną ir nieko. Išlyginamąjį įvartį prasileidom po 10 m. baudinio vėl prisirinkom kvailų pražangų. Visa laimė, kad antrą baudinį Mutis ištraukė. Pagal reglamentą jokio pratęsimo nebuvo gavom mušti baudinius. Alikas ir Mantas tikslus, tuo tarpu Mučio smūgis vartininkui į pilvą. prasidėjo dar didesnė loterija kurioje sėkmė nusišypsojo DSC komandai.

 Dvikovoje dėl 3 vietos dar jautėsi sekmadienio varžybų liekanos. Lyg ir nusiraminome, tačiau žaidimas nepaėjo. Anykščiai iškovojo užtikrintą pergalę 6-0.

 Kaip vertinti visą turnyrą? Labai daug jeigu. Jeigu visada būtų buvusi stipraiusia sudėtis, jeigu ne tas apmaudus pralaimėjimas pusfinalyje ir t.t. Visumoje iš 9 komandų likom 4. Manau prieš turnyrą tokia vieta būtų buvusi įvertinta kaip gera. Juk už mūsų nugaros liko ir stipresnių komandų. Neramina tai, kad stovim vietoje nematyti pažangos.