Įvyko devintasis futbolo turnyras Romanui atminti

2015 10 18

 Praėjusį savaitgalį tapo aišku, kad "Aukštaitijos" pirmenybių paskutinio turo varžybų Rokiškyje nebus. Taigi paskubomis sutarėme, kad organizuosim Romano atminimo turnyrą. Šį sykį svečių nekvietėm susirinko vien Rokiškio komandos. Trys dalyviai buvo aiškūs iš karto tai: Feniksas, Entuziastai, Tornado dvi likusios komandos susibūrė tik turnyro išvakarėse tai Senjorai ir Sporto centras.

 Sutarėm, kad žaisime rato sistema kiekvienas su kiekvienu. Pirmame ture Senjorai tik tik nepateikė sensacijos varžybose su Feniksu lygiosios 1-1. Likusiose varžybose Feniksas užtikrintai įveikė varžovus ir prieš paskutinio turo varžybas, kurių nežaidė jau galėjo gerti alų. Vieninteliai kurie juos galėjo pavyti ir aplenkti buvo Senjorai, tačiau tai buvo mažai tikėtina, nes reikėjo į Entuziastų vartus įmušti daug įvarčių. Senjorai ne tik, kad neįmušė dar ir patys prasileido tuo 2 vietą turnyre užleisdami Entuziastams. Varžybose tarp Sporto centro ir Tornado sprendėsi kas užims 4 vietą. Sporto centro jaunimas nugalėjo Tornado tuo pradžiugindamas trenerį Genadijų.

 Po varžybų vyko apdovanojimai ir sezono aptarimas. Sutarėme, kad sezono uždarymą darysime Biržuose taigi reiks visiems pasiderinti laiką.

 Turnyras neapsiėjo be gerų žmonių. Ačiū Rolkai ir "Darolai", ačiū AB "Rokiškio sūris" už sūrį ir asmeniškai ačiū Broniui Trumpai.

Galutinė komandų rikiuotė

1. Feniksas

2. Entuziastai

3. Senjorai

4. Sporto centras

5. Tornado