Įvyko pirmos neoficialios varžybos "Romuvos" stadione

2015 10 09

 Spalio mėn. 7 d. buvo sužaistos pirmos varžybos "Romuvos" stadione. Rokiškio futbolo klubui pradėjus kelti vėją, dėl šio sporto objekto, pagaliau buvo pastatyti vartai ir užkabinti tinklai.  Kaip ir nebeliko priežasčių čia nežaisti futbolo, juolab mikrorajone nelabai ir yra kur.

 Pas mus į svečius atvyko Anykščių FSK komanda. Kadangi rokiškėnų susirinko dvi komandos, tai mūsiškė FK Tornado ir "Romuvos" padalinio mokinių. Sutarėme, kad pirmą kėlinį žais vieni, o kitą kiti.

 Nors FK Tornado ir pralaimėjo savo mikro dvikovą 1-3, tačiau buvo gerų epizodų, pavyko sukurti keletą dėkingų progų. Sušlubavo realizacija, be to svečių vaikai keliais metais vyresni. Varžybose pažaidė visi mūsiškiai, ko gero antrą sykį žaidėme 11 prieš 11. 

 "Romuvai" sekėsi geriau ji į anykštėnų vartus įmušė 5 sausus įvarčius. Čia "svorio" kategorijos išsilygino, svečiai pavargo ir tuo buvo pasinaudota. Na, o ką stadionas? Ta pusė kur po medžiais visai nieko nors ir kieta, bet žaisti galima. Stadiono dalis prie aptvaro žymiai prastesnė ir žolės trūksta, ir jau spėta ištrypti.

 Valdžia žada kitiems metams nupirkti specialią techniką vejos priežiūrai, kaip ten bus pamatysim.