Nesamonės

2015 07 04

 Vakar Rokiškio futbolo klubas papuolė į situaciją su kokia nesusidūrė per 10 savo veiklos metų. Jau praėjusį trečiadienį Balso žaidėjai pradėjo skambinti prašydami nukelti rungtynes. Mums toks variantas visiškai netiko. Kitą savaitę klubo prezidentas su vaikais išvyksta į turnyrą Zasasuose, Andrius iš Anglijos atvyko, kad sužaisti varžybas už Rokiškio FK ir t.t. Žodžiu komanda priimė sprendimą varžybų nenukelti ir į jas vykti. Panevėžiečių atsakymas buvo toks; -  gerai važiuokite, bet mūsų komandos 100 procentų nebus. 

 Į varžybas sukrapštėme 12 žmonių, Giedrius iki pat vakaro klausinėjo ar jam iš Vilniaus važiuoti ar ne. Sakau: - Giedriau važiuok "maža kas". Atvykus į Panevėžį "Balso" žaidėjai rikiavosi aikštėje. Tokio melo iš futbolininkų dar neteko girdėti. Taigi nusiteikimas varžyboms nulinis, o po Edgaro traumos pirmo kėlinio viduryje neliko ir keitimų. 

 Varžovai matyt sąmoningai pasirinko gynybinę taktiką ir ji 100 proc. pasiteisino. Praktiškai kiekviena klaidelė gynyboje virto įvarčiu į mūsų vartus, o mums nesisekė beveik niekas. Ant kiek gerai sužaidėme praėjusį turą, tai šis buvo visiška priešingybė. Taigi vietoj mintyse turėtų 3 taškų gavom smūgį į paširdžius. bei gerą pamoką, kad pasitikėti niekuo negalima. Galutinis rezultatas 2-5. Mūsų įvarčius pelnė Giedrius ir Mantas.

 Dabar atostogos iki rugpjūčio 8 d., kada vyks draugiškos varžybos Rokiškio FK - Rokiškio FK legionieriai.