Visagino pamokos

2015 06 08

 Rokiškio FK Tornado savaitgalį praleido Visagine. Čia vyko tarptautinis futbolo turnyras ilgamečiam Visagino merui atminti. Turnyre dalyvavo 6 komandos. Dvi šeimininkų, dvi iš Daugpilio, Ilukštės. ir mes iš Rokiškio. 

 Turnyras vyko naujame dirbtinės dangos stadione. Šeštadienį žaidėme su Ilukštės komanda ją nugalėjome rezultatu 7-0. Sekančios varžybos laukė su Visagino II komanda su kuria buvom susidūrę salės varžybose. Tada pasidalinome po pergalę. Visagine pergalę iškovojo šeimininkai, o Utenoje geriau sekėsi mums. Permainingą ir nervų kupiną dvikovą laimėjo šeimininkai rezultatu 4-2.

 Sekmadienį FK Tornado žaidė 3 susitikimus. Su Daugpilio sporto mokykla kovėmės iki galo, bet dėja vienas įvartis nulėmė mūsų pralaimėjimą. Su Daugpilio "Daugava" šansų beveik neturėjome, nes visiems varžovams jie atseikėjo ne mažiau 10 įvarčių. Pirmą kėlinį nusileidom minimaliai 0-1, antrame praleidom dar tris. Galutinis rezultatas 0-4. Paskutinėse varžybose laukė Visagino I komanda kurią prieš savaitę Kaune buvom įveikę. Iš pradžių varžovai įsiveržė į priekį 2-0, bet Nojaus, Modesto ir Kristupo įvarčių dėka įsiveržėme į priekį. Kaip paaiškėjo rungttynių metu pergalė mums būtų garantavusi 3 galutinę vietą. Tačiau likus žaisti visai nedaug laiko praleidom du įvarčius ir likom už prizininkų borto. 

 Rokiškio Tornado šiose varžybose atstovavo 16 vaikų. Pelnėme 12 įvarčių įsavus vartus praleidom 13 įvarčių. Daugiausiai kartų pavyko pasižymėti Nojui, Tomui, Modestui ir Kristupui.

 Nors turnyras susiklostė nelabai kaip, pamokos buvo vertingos. Ypač nustebino Daugpilio vaikai, kurie žaidė labai kokybišką futbolą.

 Rokiškio FK Tornado sako ačiū; Roberto Žalio, Kristupo Blažio ir Stanislovo Naikausko tėvams padėjusiems organizuoti vaikų išvyką į turnyrą

foto; Visagino sporto centro stadiono dirbtinės dangos aikštė

foto; varžybų prieš Ilukštės komandą startas

foto; varžybos prasidėjo

foto; varžybos su Visagino II komanda po kelių akimirkų

foto: baudinių konkurse dalyvavo Modestas Baltrūnas

foto: ir Robertas Žalys

foto: "Opeliukas" treniruoja vietinius "diedukus"

foto: Visagino centrinis stadionas po renovacijos