Vaikų sėkmė

2015 05 31

 Gegužės mėn. 30 d. 6.30 val. FK Tornado komanda pajudėjo link Kauno.

 9 val. mes jau S. Dariaus ir S.Girėno stadione šiek tiek vėluojam, nes pirmos varžybos prasideda 9 val. 20 min. Mūsų pirmas varžovas FK Ąžuolas iš Kauno. Pirmos varžybos susiklosto sėkmingai trys Tomo, vienas Modesto ir vienas Opelio įvartis siunčia varžovus į nokdauną. Gera pradžia.

10 val.45 min. teisėjas skelbia rungtynių tarp FK Tornado ir Visaginietis pradžią. Varžovai stringa mūsų gynyboje. Varžybų 10 min. (jos tęsiasi 20 min.) Modestui pavyksta puikus reidas ir smūgis į vartus. Likusį laiką atidžiai ginamės varžovai turi du išbėgimus vienas prieš vieną, bet Kristupas apgina mūsų tvirtovę. 1-0 ir sunki antroji pergalė.

11.30 val. pradedame varžybas su kauno Tauro II komanda. Viskas išsisprendžia per pirmas 10 min. Į  du Modesto ir po vieną Kristupo, bei Tomo įvarčius varžovai atsako tik vienu paguodos įvarčiu.

 12.10 val žaidžiame su Tauro I komanda. Jiems reikia pergalės mums užtenka lygiųjų. Visas varžybas atidžiai ginamės varžovai beveik nieko nesukuria. Ir pasiekiame tokį rezultatą kokio norime.

 Turnyre iškovoti 10 taškų leidžia užimti pirmą vietą. Tokio gero rezultato važiuodami į rungtynes tikrai nesitikėjome.

 13.00 turnyro prizininkų apdovanojimai. Smagu girdėti kai diktorius visame stadione paskelbia nugalėtojų vardus.

 Nugalėtojais tapo: Kristupas Blažys, Sidas Baravickas, Deividas Velutis, Kostas Kuziulis, Stanislovas Naikauskas, Domas Janušonis, Haroldas Gaigalas, Tomas Lukštaraupis, Modestas Baltrūnas, Aleksas Zimariovas, Nedas Šukys ir Ernestas Dainys. 

     Geriausias turnyro puolėjas Modestas Baltrūnas

 14.30 val. prie Akropolio pakeitėm busiko prakiurusią padangą.

18 val. sėmingai sugrįžom namo.