Pavyko išplėšti lygiąsias

2015 05 09

 Štai ir prasidėjo 2015 m. "Aukštaitijos" pirmenybės. Pirmoje dvikovoje susikovėme su lygos debiutatntais FK GTV GROUP komanda iš Panevėžio. Apie varžovus praktiškai nieko nežinojome. Tik tarp varžovų pamačius Dariuką viskas susidėliojo tai Ąžuolo ir Sportidus miksas. Ąžuolas pernai kalnų nenuvertė "Sportidus" šių metų salės pirmenybėse užimė 3 vietą. taigi varžovas gan rimtas jauni bėgantys žaidėjai.

 Iki pirmo kėlinio vidurio vyko apyligė kova. Nepasisekė Mantui gavęs kamuolį jį smūgiavo per silpnai ir vartininkas ištraukė. Kėlinio pabaigoje bandė iš toli smūgiuoti Alikas, bet virš vartų. Varžovai atakovo pavojingai kraštais, tačiau galutiniai jų smūgiai buvo netikslūs arba kamuolys tapdavo lengvu Mučio grobiu.

 Antrame kėlinyje spaudimas mūsų tvirtovei dar padidėjo. Gynyba braškėjo kuo toliau tuo labiau. Vienos atakos metu tik Mučio meistriškumas padėjo apsaugoti vartus. Kai atrodė, kad įvartis kris į mūsų vartus atsitiko priešingai. Lukas pasinaudojo varžovų gynėjų ir vartininko "nesusikalbėjimu" ir atidarė šio sezono įvarčių sąskaitą. Džiaugėmės įvarčiu neilgai. Po pražangos dešniąjąme mūsų gynybos krašte varžovai įžaidė kamuolį ir šis pro gynėjų kojas nusileido į mūsų vartų tinklą. Likusias 20 min. varžovų spaudimą atlaikėme ir Stasio švilpukas užfiksavo kovingas lygiąsias.

 Mūsų sudėtis; Mutis vartuose, Erne ir Liudas kraštuose, atraminis saugas Edgaras, Renatas ir Alikas prieš jį. rytis su mantu kraštuose Lukas priekyje. Ant pakeitimo marius ir vaidas.  Šias varžybas vertėmės be Gedvės ir Giedriaus. Per pertrauką atrodė, kad pritrūksim vienybės ir kovinės dvasios, nes buvo beprasidedą "apsipešiojimai". Na bet viskas gerai kas gerai baigiasi. Visi stengėsi visi kovojo, otai šiuo etapu svarbiausia, kad suburti ir išlaikyti kolektyvą.