Viešas kreipimasis

2015 04 24

Rokiškio rajono merui                                                                                      2015 04 24

 

Rokiškio rajono tarybai

 

 DĖL ROKIŠKIO MIESTO STADIONO

 

 2014 m. Rokiškio futbolo klubo komanda laimėjo LFF III lygos pirmenybes ir iškovojo teisę dalyvauti LFF II lygos pirmenybėse. Kaip viena iš pagrindinių kliūčių dėl ko klubas nedalyvaus 2015 m. LFF II lygos pirmenybėse yra tai, kad neturime mieste tinkamo stadiono.

 Pagal LFF taikomus kriterijus stadiono infrastruktūrai Rokiškio KKSC stadionas neatitinka reikalavimų. Futbolo bendruomenė tikėjosi, kad renovavus J. Tumo-Vaižganto gimnazijos „Romuvos“ padalinio stadioną ši problema išsispręs. Jau keli metai šiame stadione ne tik, kad nevyksta jokios varžybos, čia apskritai negalima žaisti futbolo.

 Rokiškio KKSC stadiono danga jau tarnauja 30 metų jos kokybė neatlaiko jokios kritikos. Čia vyksta begalė įvairiausių varžybų, pradedant futbolu ir baigiant lengvąja atletika.

 Mūsų artimiausi kaimynai Biržai, Kupiškis, Utena turi puikius sutvarkytus stadionus. Anykščiuose jau kuriami planai renovuoti miesto stadioną, tuo tarpu Rokiškyje net nekalbama apie tai. Rokiškio futbolo klubas inicijuoja parašų rinkimo akciją:

 „Mes siekiame, kad Rokiškis neliktų paskutiniu Lietuvos miestu neturinčiu šiuolaikiško stadiono“. Ar prie šios mūsų akcijos prisidės Rokiškio rajono vadovai?

 

 

 

 

Pagarbiai

 

 

 

Prezidentas                                                                                                           E. Gaigalas